Leusden,
06
november
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Heldenrol voor Audi RSQ e-tron

Heldenrol voor Audi RSQ e-tron

  • Audi RSQ e-tron ster in animatiefilm Spies in Disguise
  • Elektrische sportwagen met volledig autonome rijmodus
  • Audi komt volgend jaar met aanvullende Spies in Disguise-content
Samenvatting

Met de RSQ e-tron brengt Audi de mobiliteit van de toekomst naar het grote scherm. De virtuele concept car is speciaal ontworpen voor de animatiefilm Spies in Disguise van Twentieth Century Fox, waarin hij wordt bestuurd door superspion Lance Sterling (Will Smith). De film gaat volgend jaar september in première (trailer: Fox.co/SpiesInDisguiseTrailer).

Audi heeft de RSQ e-tron voorzien van een volledig elektrische aandrijflijn, autonome techniek, kunstmatige intelligentie, een holografische snelheidsmeter en een aantal geheime gadgets voor spion Lance Sterling. De tweezits sportwagen deelt zijn DNA met de Audi e-tron, de eerste elektrische SUV van het merk.

“Audi en Fox werken al jarenlang succesvol samen”, verklaart Erin Williams, Vice President Marketing Partnerships bij Twentieth Century Fox Film. “We zijn verheugd dat we onze relatie kunnen voortzetten in de wereld van de geanimeerde film. Dit project geeft Audi de gelegenheid om zijn nieuwe e-tron technologie voor het voetlicht te brengen.”

Voordat Spies in Disguise in september 2019 in première gaat, komen Audi, Twentieth Century Fox en Blue Sky Studios met aanvullende geanimeerde content. Daarin speelt niet alleen de Audi RSQ e-tron een belangrijke rol, maar ook Lance Sterling en zijn geleerde partner Walter Beckett (Tom Holland).

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.