Leusden,
20
september
2018
|
10:15
Europe/Amsterdam

Spectaculaire lichtshow met drones bij wereldintroductie van nieuwe Audi e-tron

Spectaculaire lichtshow met drones bij wereldintroductie van nieuwe Audi e-tron

Samenvatting

Audi heeft in San Francisco de introductie van de nieuwe e-tron extra luister bijgezet met een spectaculaire in- en outdoor lichtshow met in totaal 850 Intel®-drones. Buiten verlichtten driehonderd drones de San Francisco-baai, waarmee de ruim 1.600 gasten werden verwelkomd die Audi voor de wereldpremière van de e-tron had uitgenodigd.

De gasten van het introductiefeest in San Francisco werden per boot van het Embarcadero naar het Richmond’s historic Craneway Pavilion gevaren. De plek waar zij de introductie van de e-tron meemaakten, werd door de drones gemarkeerd met de vier iconische ringen van Audi. Ook was het e-tron logo tot in de verte boven de baai te zien. Binnen in het Craneway Pavilion ging de grootse multi-media-ervaring verder met een lichtshow met 550 drones.

De e-tron is het eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel van Audi. De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan vierhonderd kilometer*. De eerste leveringen in Europa staan voor begin 2019 gepland.

download
Spectaculaire lichtshow met drones bij wereldintroductie van nieuwe Audi e-tron

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk.De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.