Leusden,
17
juli
2017
|
15:41
Europe/Amsterdam

Slapen in een voetbalstadion met Audi en Airbnb

  • Één familie mag tijdens de Audi Cup in de Allianz Arena overnachten
  • Gasten worden in een Audi A7 Piloted Driving Concept naar het stadion gebracht
  • Duitsland-speler Jérôme Boateng is voor de gelegenheid gastheer

Audi en Airbnb slaan de handen ineen tijdens de tweedaagse Audi Cup 2017 in augustus. Ze toveren de Allianz Arena in München om tot een heel speciaal huis voor voetbalfans. Families die graag de wedstrijden om de Audi Cup willen bijwonen, kunnen via Airbnb een overnachting winnen in de tijdelijke woning die Audi en Airbnb aan de zijlijn hebben ingericht. Duitsland-speler Jérôme Boateng zal voor de gelegenheid als gastheer optreden.

Audi en Airbnb werken samen voor de vijfde editie van de Audi Cup op 1 en 2 augustus. Ze geven één familie de gelegenheid om op beide dagen de voetbalwedstrijden van heel dichtbij mee te maken. De strijd om de Audi Cup gaat dit jaar tussen Atlético de Madrid, FC Bayern München, Liverpool FC en SSC Napoli. De winnende familie zal verblijven in een accommodatie vlak naast het veld. Eentje die overdag als woonkamer is ingericht en ’s avonds wordt veranderd in een comfortabele slaapkamer, zodat de winnende familie in de Allianz Arena kan overnachten.

Autonome rit
Na hun aankomst op het vliegveld van München zullen de winnaars met de autonome Audi A7 Piloted Driving Concept naar het stadion worden gereden voor een kijkje achter de schermen bij de Audi Cup. Duitsland-speler Jérôme Boateng verwelkomt ze in hun tijdelijke onderkomen. Als de wedstrijden beginnen, mogen de kinderen van de familie met hun favoriete spelers mee het veld op lopen voor de aftrap. Na het laatste fluitsignaal zijn ze wederom welkom op de grasmat om met het winnende team mee te juichen.

Families die kans willen maken op een onvergetelijke Audi Cup-ervaring kunnen zich inschrijven via www.airbnb.com/night-at/audicup. Om mee te doen hoeven ze zichzelf alleen maar te introduceren en willen Audi en Airbnb graag weten wat hun allermooiste gezamenlijke voetbalherinnering is. De origineelste en creatiefste inzendingen maken kans op de winst. Families die niet winnen, kunnen uiteraard nog steeds de Audi Cup meemaken, maar dan vanaf de tribunes. Kaartjes voor beide dagen zijn te koop via www.audicup.com. Dagkaarten zijn beschikbaar vanaf 20 euro.