Leusden,
23
november
2017
|
11:49
Europe/Amsterdam

Premium mobiliteitsservice Audi on demand breidt uit

Mobiliteitsservice Audi on demand breidt uit

  • Audi voegt in Hong Kong twee nieuwe Audi on demand-locaties toe
  • Na testfase is de service nu beschikbaar voor iedereen in Hong Kong
  • Klanten kunnen flexibel gebruikmaken van groot aantal Audi-modellen

Audi heeft in Hong Kong zijn mobiliteitsservice Audi on demand uitgebreid. Er zijn twee nieuwe locaties toegevoegd van waaruit klanten gebruik kunnen maken van de service. Audi on demand draait sinds een jaar als pilotproject in Hong Kong. Eerder konden daar alleen bewoners van een luxueus wooncomplex er gebruik van maken. Nu is de premium mobiliteitsservice voor iedereen beschikbaar, met nog flexibelere boekingsopties.

De twee nieuwe Audi on demand-locaties zijn de showroom van Audi Tsim Sha Tsui in het stadsdeel Kowloon en die van Audi Admirality op het eiland Hong Kong. Van daaruit kunnen klanten nu flexibel gebruikmaken van een groot aantal Audi’s: van compacte hatchbacks tot grote SUV’s en zelfs de performance-modellen van Audi Sport.

Ze kunnen via hun smartphone het gewilde model boeken voor een periode van een uur tot zelfs een maand. Een Audi on demand-medewerker komt daarna op het juiste tijdstip langs om de auto af te leveren en alle functionaliteiten uit te leggen. Klanten betalen per uur voor Audi on demand en rekenen online via hun creditcard af. De service is inclusief klantenservice (24 uur per dag), verzekering en brandstof. Er zit geen maximum aan het aantal kilometers.

China is een van de belangrijkste markten voor Audi’s stedelijke mobiliteitsservices. Audi on demand is niet alleen beschikbaar in Hong Kong, maar sinds september 2017 ook in Peking. De service wordt eveneens aangeboden in San Francisco en op het vliegveld van München.