Leusden,
04
april
2024
|
10:41
Europe/Amsterdam

Pon Center overtuigt als Audi Dealer van het Jaar 2024

  • De Waal, Van Mossel, Auto Poppe en Maas De Koning uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2024
  • Pon Center scoort op alle onderdelen boven het landelijk gemiddelde

Gisteravond is Pon Center in Move Amsterdam uitgeroepen tot ‘Audi Dealer van het Jaar 2024’. Pon Center won de jaarlijkse verkiezing van importeur Audi Nederland op overtuigende wijze en scoorde als enige op alle beoordelingscriteria boven het landelijk gemiddelde. Credits waren er eveneens voor Audi-dealers De Waal, Van Mossel, Auto Poppe en Maas De Koning, die alle werden onderscheiden met de titel ‘Audi Excellent Dealer 2024’.

Jaarlijks motiveert importeur Audi Nederland zijn dealerorganisatie om zich maximaal in te blijven zetten op het gebied van (verdere) kwaliteitsverbetering en klanttevredenheid. De ‘Audi Dealer van het Jaar’-verkiezing is in dat licht een sportieve competitie voor de dealerorganisatie waarbinnen de individuele retailpartners hun kwaliteiten met elkaar kunnen meten. Als onderdeel van deze competitie worden de Audi-dealers een jaar lang beoordeeld op hun prestaties op het gebied van onder andere sales, aftersales, gebruikte auto’s en marketingcommunicatie.

Vijf genomineerden

Begin maart werden reeds vijf Audi-dealers genomineerd voor de finale van de ‘Audi Dealer van het Jaar 2024’-verkiezing. Alle vijf noteerden ze op minimaal zes van de acht gestelde KPI’s positieve scores. Uiteindelijk was er echter één finalist die zich op alle fronten onderscheidde, en dat was Pon Center. Gisteravond werd Pon Center tijdens de prijsuitreiking in Move Amsterdam voor zijn inspanningen en prestaties bekroond met de titel ‘Audi Dealer van het Jaar 2024’. De overige vier genomineerden - De Waal, Van Mossel, Auto Poppe en Maas De Koning – werden voor hun uitzonderlijke kwaliteiten beloond met de Audi Excellence Dealer 2024 award.

“Geweldige teamprestatie!”

Namens importeur Audi Nederland reikte directeur Robert Jan van den Berg de Audi Dealer van het Jaar 2024-bokaal uit aan Pon Center. “Wat een geweldige teampresentatie!” verklaarde Van den Berg bij het overhandigen van de award. “Pon Center heeft zich het afgelopen jaar nadrukkelijk onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service en klanttevredenheid. Wat in dit licht absoluut het vermelden waard is, is dat Pon Center naast het behalen van de hoogste score, als enige van de genomineerden op alle acht criteria boven het landelijk gemiddelde heeft gescoord. Wat betekent dat alle afdelingen van de dealergroep - sales, aftersales, gebruikte auto’s en marketing - een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan dit resultaat! Dat maakt Pon Center absoluut de terechte winnaar van de Audi Dealer van het Jaar 2024-verkiezing.”

Uit naam van Pon Center werd de onderscheiding in ontvangst genomen door Eric Hoekstra, Roderick Scholte, Alfredo Albergati, Jerry Tomeij en Willem Trip.

Voorsprong door techniek

De uitreiking van de Audi Dealer van het Jaar-award komt voor Audi op een moment waarop het merk een geheel nieuwe invulling geeft aan zijn merkfilosofie ‘Voorsprong door techniek’ en zojuist het grootste modellenoffensief in zijn bestaan heeft ingeluid. Enerzijds lanceert het merk op weg naar 2030 een geheel nieuwe serie elektrische e-tron-modellen, met onder meer het zojuist onthulde Audi Q6 e-tron-gamma en de stijlvolle Audi A6 e-tron die later dit jaar volgt. Tegelijkertijd blijft Audi in die overbruggingsperiode naar 2030 ook nadrukkelijk trouw aan modellen met een conventionele aandrijflijn en met geavanceerde hybridetechnologie. De vernieuwde Audi A3-serie bijt in dat opzicht deze maand al het spits af, later dit jaar gevolgd door onder andere de vernieuwde Audi Q7 en Q8.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.