Leusden,
14
december
2016
|
14:04
Europe/Amsterdam

Pittig ding: de Audi pepermolen… mét Audi R8 sound

  • Design-item met maximaal gebruiksgemak door hightech draaiwerk
  • Sound van Audi Sport
  • Verkrijgbaar in Audi webshop – tijdelijk gratis verzending

Leusden, 14 december 2016 – In een tijd dat iedereen wel wat cadeau-inspiratie kan gebruiken, komt Audi met een bijzonder nieuw item: de Audi Sport pepermolen. Zoals het een Audi-product betaamt, valt hij op door design, kwaliteit en hightech. En Audi Sport zorgt voor de sound.

De pepermolen van Audi Sport is met zijn strakke lijnen en matzwarte kleur een echte blikvanger. Dat neemt niet weg dat vorm en functie perfect in balans zijn: de molen is met één hand te bedienen en eenvoudig met peperkorrels te vullen.

Voorsprong door techniek
Het gebruiksgemak van de Audi Sport pepermolen komt vooral op het conto van pure hightech. De spil daarbij is een hoogwaardige keramisch/rvs molen van CeraCut®. Hierop is het logo van Audi Sport afgebeeld. De maalgraad van de molen is traploos instelbaar. Afhankelijk van het gerecht en individuele smaak kiezen topkoks zo eenvoudig voor fijn, grof en alle gradaties er tussenin.

Unieke geluidsbeleving
Misschien wel de meest bijzondere eigenschap van de Audi Sport pepermolen is zijn sound. Zodra de molen in horizontale positie wordt bewogen, weerklinkt het indrukwekkende motorgeluid van de Audi R8. Ook zo krijgt elke keuken en ieder gerecht extra pit.

De Audi Sport pepermolen is voor € 95 verkrijgbaar via de Audi webshop. Tot en met 31 december en dus ook in aanloop naar de feestdagen geldt dat de verzending gratis is. In de webshop zijn ook een messenblok, een kookwekker en een kurkentrekker van Audi Sport verkrijgbaar.