Leusden,
13
oktober
2017
|
16:58
Europe/Amsterdam

Nieuwe Audi company cars voor FC Bayern München

Nieuwe Audi's voor FC Bayern München

• Warm welkom in Ingolstadt voor bekendste en meest succesvolle voetbalclub van Duitsland
• Vooral sportieve Audi RS-modellen en SUV’s bij de spelers populair

Audi en FC Bayern München hebben hun hechte samenwerking vernieuwd. De spelers en coaches van de succesvolle Duitse voetbalclub hebben deze week hun nieuwe company cars opgehaald in Ingolstadt. Het is voor het 15e achtereenvolgend seizoen dat de club Audi rijdt.

Bij een sportieve club horen sportieve auto’s. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een groot aantal spelers heeft gekozen voor de Audi RS6 Avant, waaronder Mats Hummels, Jérôme Boateng en Thiago Alcántara. Daarnaast kozen veel spelers voor een Q7, en namen bijvoorbeeld Franck Ribéry en Thomas Müller de sleutels in ontvangst van de überversie van dit model, de Audi SQ7 TDI. De nieuwe coach Jupp Heynckes koos voor een nieuwe SQ5.

Honderden fans van de voetbalclub en tal van Audi-medewerkers verwelkomden de spelers deze week op het Audi Piazza in Ingolstadt. De overhandiging van de company cars ging vergezeld met het maken van groepfoto's, selfies en handtekeningensessies, waarna het gehele team van de club uit München een rondleiding kreeg door de fabriek.