Leusden,
04
december
2019
|
09:35
Europe/Amsterdam

Meer Audi’s e-tron voor Nederland, mét 4% bijtelling

Meer Audi’s e-tron voor Nederland, mét 4% bijtelling

Samenvatting

De Audi e-tron 50 en 55 quattro zijn in Nederland een groot succes. Alle exemplaren van het nieuwe instapmodel, de e-tron 50 quattro, die afgelopen augustus debuteerde, zijn in amper twee maanden tijd verkocht. Reden voor Audi om extra e-trons naar Nederland te halen. Goed nieuws: ze zijn nog dit jaar te rijden, dus met slechts 4 procent fiscale bijtelling, vanaf € 280 netto per maand***.

Met de e-tron 50 quattro introduceerde Audi enkele maanden geleden een nieuwe, ‘lichtere’ versie onder de Audi e-tron 55 quattro. Net als zijn krachtigere broer heeft de e-tron 50 quattro een elektromotor op de voor- en achteras. Deze 230** kW sterke SUV heeft een maximumkoppel van 540** Nm en accelereert in 7,0** seconden van 0 naar 100 km/u. Met z’n 71 kWh sterke accu biedt hij een bereik van meer dan 300 kilometer**. 

De Audi e-tron 50 is verkrijgbaar in drie vooraf samengestelde, speciaal geprijsde launch editions, voor een vanafprijs van € 71.900*. De gunstige, lage bijtelling van 4 procent en de hoogwaardige (bouw)kwaliteit van Audi hebben de afgelopen maanden met name veel zakelijke rijders voor de Audi e-tron doen kiezen. Voor geïnteresseerden is er goed nieuws: Audi haalt nog dit jaar een aantal extra Audi’s e-tron 50 en 55 quattro naar ons land. Die zijn nog vóór 1 januari 2020 te rijden, inclusief slechts 4 procent bijtelling gedurende de komende vijf jaar.

Kijk op de website van Audi voor meer informatie over de Audi e-tron 50 quattro en e-tron 55 quattro.

Audi e-care

De Audi e-tron 50 en 55 quattro worden standaard geleverd met Audi e-care, een uitgebreid dienstenpakket dat speciaal is samengesteld voor zorgeloos elektrisch rijden. Voor thuisladen heeft Audi met het Thuislaadpakket een kant-en-klare oplossing. Inbegrepen zijn onder meer een 11 kW laadpaal, het ready to go-installatiepakket en een hostingcontract waarbij het energiegebruik (groene stroom) maandelijks wordt gefactureerd en eventueel verrekend. Het uitgebreide Thuislaadpakket wordt aangeboden vanaf € 1.550.*

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

**) De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Fiscale bijtelling gebaseerd op consumentenadviesprijs van € 71.900 en een inkomstenbelastingpercentage van 51,75%.