Leusden,
15
maart
2023
|
14:00
Europe/Amsterdam

Livestream persconferentie jaarcijfers Audi AG

  • Terugblik op fiscaal jaar 2022 en vooruitblik op 2023
  • Livestream op 16 maart om 11:00 via Audi MediaCenter
  • Toelichting op huidige en toekomstige ontwikkelingen e-mobility, digitalisering en duurzaamheid
Samenvatting

Morgen (16 maart) presenteert Audi AG tijdens een persconferentie de jaarcijfers over 2022. De toelichting op de jaarresultaten is vanaf 11:00 online te volgen via een livestream in het online Audi MediaCenter.

Hoe is het fiscale jaar 2022 voor Audi AG verlopen? En hoe gaat Audi om met de huidige mondiale uitdagingen? Naast een presentatie van de jaarcijfers over 2022 geven Audi AG CEO Markus Duesmann en Jürgen Rittersberger - Bestuurslid voor Financiën - tijdens de persconferentie een toelichting op Audi’s focus op elektromobiliteit, digitalisering en duurzaamheid.

Noot voor de redactie

De persconferentie is live te volgen in het Audi MediaCenter. Daar is ook een insluitcode beschikbaar om de livestream desgewenst op eigen websites uit te zenden. Een opname, extra TV-footage en uitgebreide persdocumentatie is aansluitend aan het event hier beschikbaar. 

Presentatie jaarcijfers Audi AG
Donderdag 16 maart 2023
Aanvang: 11:00
 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.