Leusden,
05
maart
2018
|
13:23
Europe/Amsterdam

Gecamoufleerde Audi e-tron prototypes testen in Genève

Gecamoufleerde Audi e-tron prototypes testen in Genève

  • e-tron prototypes worden op 5 en 6 maart getest in Genève
  • In plaats van traditionele camouflage: speciale e-tron bestickering
  • www.e-tron.audi: informatie over de route en foto’s van de auto’s

Het testen van de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven Audi SUV, is in volle gang. In aanloop naar de serieproductie in de tweede helft van dit jaar zijn in totaal zo’n 250 ontwikkelingsvoertuigen onderweg. Op 5 en 6 maart doen diverse prototypes Genève aan. In plaats van daar geheimzinnig over te doen, roept Audi iedereen op om spionagefoto’s te maken. De prototypes zijn te herkennen aan de speciale e-tron camouflage.

De e-tron prototype-tour door Genève start vandaag om 16.30 uur en voert langs bezienswaardigheden als de Place du Molard, het treinstation Cornarvin en natuurlijk de fameuze fontein in het meer van Genève. Ook de Quai du Mont-Blanc en het Musée d’art et d’histoire liggen op de route. De e-tron prototypes zijn niet uitgevoerd met een traditionele camouflage, maar met een folie die de elektrificering visualiseert. De prototypes zijn ook op 6 maart in Genève onderweg.

Geen geheimzinnigheid

Normaal proberen automerken hun nieuwe modellen zo veel mogelijk buiten de publiciteit te houden. Audi doet nu precies het tegenovergestelde door de prototypes in Genève te laten rijden. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om een scoop te scoren. Audi roept alle deelnemers op de foto’s met de hashtag #etron op sociale media te posten. De beste foto’s worden vervolgens op de website www.e-tron.audi geplaatst. Overigens zijn live video’s vanuit de prototypes te zien op de Facebook-pagina van AUDI AG.

Informatie over en foto’s van de prototypes zijn evenals de precieze route door Genève vanaf 5 maart te vinden op www.e-tron.audi.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.