22
december
2017
|
08:55
Europe/Amsterdam

Farbe nach wahl – bestel een Audi in vrijwel iedere kleur

Kleurige Audi’s met Farbe nach wahl

  • Farbe nach wahl-optie nu beschikbaar in Audi-configurator
  • Per direct leverbaar op alle Audi-modellen
  • Optioneel kan ook het interieur in unieke tint worden uitgevoerd

De naam van de nieuwe optie in de Audi-configurator zegt genoeg: Farbe nach wahl. Daarmee zijn alle Audi-modellen vanaf nu te bestellen in nagenoeg iedere denkbare kleur.

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos: een Audi A4 in de kleur van je favoriete trui, een TT die matcht bij de digitale meters in je klassieke ur-quattro of een Q5 in een tint die je bij een ander automerk hebt gevonden. Het maakt niet uit welk uitrustingsniveau een Audi heeft, de Farbe nach wahl-optie is altijd beschikbaar.

Optioneel is het zelfs mogelijk om ook de decoratielijsten in het interieur, de lederen bekleding en/of het stiksel (die laatste twee vanaf de Audi A4) in dezelfde kleur uit te voeren.

One of a kind Audi

Op basis van een afwijkende gekozen kleur stelt Audi een unieke lak samen die gedegen op kwaliteit wordt getoetst. Farbe nach wahl vergt daarmee een iets langere levertijd dan gebruikelijk, maar het wachten wordt gegarandeerd beloond met een ‘one of a kind’, unieke Audi.

De Farbe nach wahl-optie is per direct beschikbaar vanaf € 3.221*.

Overzicht Farbe nach wahl-prijzen per model:

A1 € 3.221*
A3 € 3.221*
A4 € 3.361*
A5 € 3.361*
A6 € 3.852*
A7 € 4.061*
A8 € 4.341*
Q2 € 3.221*
Q3 € 3.221*
Q5 € 3.361*
Q7 € 4.901*
TT € 3.361*
R8 € 4.341*

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.audi.nl.