Leusden,
19
januari
2018
|
14:48
Europe/Amsterdam

Exclusief maatwerk: Audi on demand nu ook in Singapore

Audi on demand nu ook in Singapore

  • Audi mobiliteitsdienst met uitgebreid servicepakket
  • Flexibiliteit troef: gebruiksduur naar keuze, breed modellenaanbod,

De premium mobiliteitsdienst Audi on demand is nu ook beschikbaar in Singapore. Dat betekent dat klanten voor de tijdsduur van 4 uur tot 28 dagen de Audi van hun keuze kunnen rijden. Desgewenst levert een conciërge de gekozen Audi voor de deur af.

Audi on demand is een mobiliteitsdienst die perfect aansluit bij de tijdsgeest en de wensen van veeleisende klanten. De dienst is beschikbaar in Peking, Hong Kong, San Francisco, de luchthaven van München en nu ook in Singapore.

Eenvoudig en snel boeken

Audi on demand werkt eenvoudig: klanten selecteren op de website van Audi on demand de gewenste auto. Ze hebben daarbij keuze uit de nieuwste Audi-modellen: van limousine tot en met Q-model. De auto’s zijn stuk voor stuk zeer compleet uitgevoerd en beschikken over de nieuwste technologieën. Bij het all-in tarief is een compleet servicepakket inbegrepen. Dit omvat naast allriskverzekering ook individuele extra’s als kinderzitjes. De facturatie wordt afgerond op hele uren.

Aflevering voor de deur

Op verzoek kan de geboekte Audi voor de deur worden afgeleverd. Een conciërge zet de auto maximaal twee uur vóór de ingebruikname op de afgesproken plaats neer. Hij kan de klant ook alle functies van de auto uitleggen. Na afloop haalt de conciërge de auto ook weer op. Uiteraard is het in Singapore ook mogelijk om een geboekte Audi in het plaatselijke Audi Center op te halen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.