Leusden,
26
juli
2022
|
15:01
Europe/Amsterdam

Europa's beste Audi-professionals op het gebied van techniek en service komen uit Nederland

  • Nederlands Audi-team zet topprestaties neer tijdens jaarlijkse Audi Twin Cup finale
Samenvatting

Nederland heeft hoge ogen gegooid tijdens de internationale Audi Twin Cup 2022, de wereldwijde competitie voor Audi-professionals op het gebied van techniek en service. ‘The Dutch Lions’ uit Nederland was het beste team uit Europa en haalde een tweede plek in het overall klassement, net achter het winnende team ‘Matrix Northern Lights’ uit Canada. De derde plaats werd ingenomen door het team ‘Fiersome’ uit de VS. In totaal streden 20 nationale teams om een plek op het erepodium. Aan de zinderende finale gingen nationale kwalificatierondes vooraf, waaraan in totaal 1.759 teams uit 24 landen deelnamen.

De Audi Twin Cup is een jaarlijks gehouden competitie voor het wereldwijde netwerk van monteurs en service adviseurs. Het 6-koppige Nederlandse team, ‘The Dutch Lions’, bestond uit de twee beste Nederlandse teams die eerder dit jaar de nationale finale van de competitie hadden gewonnen: het technische team van Audi-dealer Auto Poppe uit Goes en het service team van Audi-dealer Pouw uit Rijssen.

De praktijkgerichte internationale finale werd gehouden op de Audi Campus in München. De teams werden er getest op hun technische expertise met speciaal voor dit doel geprepareerde auto’s en ook uitgedaagd om hun knowhow te tonen op het gebied van service en advies.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.