Leusden,
25
januari
2019
|
14:20
Europe/Amsterdam

Duitse topclub FC Bayern meets Audi e-tron

Duitse topclub FC Bayern meets Audi e-tron

  • Duitse voetbalkampioenen ervaren eerste volledig elektrische Audi SUV
  • Interactief evenement voor spelers en coaches van FC Bayern op de luchthaven van München
Samenvatting

Bundesliga voetbalclub FC Bayern heeft deze week de spelersbus tijdelijk verruild voor de nieuwe Audi e-tron. De bestuursleden, coaches en spelers van de Duitse voetbalkampioen kregen op de luchthaven van München de mogelijkheid om de veelzijdige elektrische SUV zelf te ervaren. FC Bayern is een van de eerste partners van Audi die deze mogelijkheid werd geboden.

Hoewel de tweede helft van het Bundesliga-seizoen al is gestart, namen de voetballers van de bekendste en meest succesvolle voetbalclub van Duitsland ondanks de gevulde agenda’s uitgebreid de tijd om de autofabrikant te ontmoeten voor het event 'FC Bayern meets Audi e-tron'. Audi's eerste volledig elektrische seriemodel zal de komende weken op de Europese markt worden geïntroduceerd. De FC Bayern-sterren konden als een van de eersten een proefrit met de SUV maken.

Audi heeft sinds 2002 een nauwe samenwerking met het Duitse topteam. “Zowel Audi als FC Bayern staan ​​voor innovatie, technologie en duurzame ontwikkeling - net als de Audi e-tron,” zegt Thomas Glas, hoofd van Sports Marketing bij AUDI AG. “Dit evenement op de luchthaven van München is de perfecte gelegenheid om de e-tron en zijn innovatieve technologieën aan het team te tonen voordat we de auto aan onze klanten gaan uitleveren.”

Audi maakte voor het evenement gebruik van de Audi e-tron Meteorit, een gebouw met meerdere verdiepingen tussen de terminals 1 en 2 van vliegveld München. Het team van FC Bayern nam deel aan verschillende activiteiten met de e-tron, waarna er een groepsfoto werd gemaakt. De spelers toonden hun vaardigheden door deel te nemen aan een e-scooter hindernisbaan en een op afstand bestuurde e-tron modelauto-competitie. Ze volgden ook een rijopleiding in e-tron-voertuigen in het dynamische Audi Training Center op de luchthaven van München.

download
Duitse topclub FC Bayern meets Audi e-tron

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.