Leusden,
20
oktober
2016
|
12:59
Europe/Amsterdam

Don Diablo winnaar Audi #untaggable award tijdens AMF Official Opening: TOP100DJS Awards Party

  • #untaggable award voor het eerst door Audi uitgereikt
  • Audi prijst veelzijdige persoonlijkheid Don Diablo

DJ Don Diablo is gisteravond tijdens de AMF Official Opening: TOP100DJS Awards Party uitgeroepen tot winnaar van de Audi #untaggable award. De Nederlandse DJ ontving de bijzondere onderscheiding tijdens de bekendmaking van ’s werelds nieuwe nummer 1 DJ – Martin Garrix – in de Heineken Music Hall.

Audi was, als official hosting partner van de TOP100DJS Award Show, in de Heineken Music Hall met de nieuwe Audi Q2 vertegenwoordigd. Vanuit die rol reikte Audi gisteravond tijdens de show de speciale #untaggable award uit aan Don Diablo. Hij ontving de prijs als erkenning voor zijn vele talenten naast zijn succes als DJ. Don Diablo is een veelzijdige persoonlijkheid die naast internationaal geroemd DJ tal van andere kwaliteiten bezit en als een ware ‘Jack of all trades’ op vele vlakken actief is.

Audi Q2: #untaggable
In die veelzijdigheid is Don Diablo net zo #untaggable en moeilijk in een bestaand hokje te plaatsen als de Audi Q2. Audi’s nieuwe compacte SUV combineert moderne, extravagante styling met state-of-the-art technologie, compacte afmetingen en sportiviteit en staat op het gebied van connectiviteit, infotainment en assistentiesystemen bol van hightech features. Door die combinatie is de Audi Q2, die inmiddels bij de Nederlandse Audi-dealers te zien en bestellen is, qua klasse met recht #untaggable.

AMF
Voor zowel de industrie, de fans als voor de artiesten is AMF een absoluut hoogtepunt van het Amsterdam Dance Event (ADE). Dit jaar breidt het grootste event van ADE zich uit tot een 5-daags festival verdeeld over drie locaties met spectaculaire en unieke shows met de allergrootste DJ’s van de hele wereld. Voor meer informatie en tickets voor AMF bezoek de website: www.amf-festival.com.