Leusden,
21
augustus
2023
|
14:55
Europe/Amsterdam

Direct van de bron: Audi Fabrieksoccasions

  • Fabrieksoccasions van Audi AG rechtstreeks inzichtelijk op Audi.nl
  • Uniek aanbod van jong-gebruikte Audi’s met lage kilometerstand en Audi Selectie :plus zekerheid
  • Vertrouwd: bestelling en levering via de Nederlandse Audi-dealer inclusief uitgebreide garanties

Met de introductie van Audi Fabrieksoccasions breidt Audi Selectie :plus zijn aanbod van hoogwaardige jong-gebruikte modellen uit met Duitse occasions van  de Audi AG fabriek. Deze auto’s zijn maximaal drie jaar oud, zeer compleet uitgerust en hebben niet meer dan 25.000 kilometer op de teller. Het aanbod Audi Fabrieksoccasions is nu te vinden op Audi.nl. Elke auto uit deze collectie wordt inclusief garantie en met de zekerheid van het Audi Selectie :plus keurmerk geleverd door de vertrouwde Nederlandse Audi-dealer.

Audi Fabrieksoccasions geeft Nederlandse klanten direct toegang tot het Duitse occasionaanbod van Audi AG. Dat aanbod is buitengewoon aantrekkelijk: het gaat om Audi-modellen die maximaal drie jaar oud zijn en niet meer dan 25.000 kilometer hebben gereden. Omdat het auto’s zijn die voor medewerkers van Audi AG zijn ingezet, is de uitrusting uniek in vergelijking tot de Nederlandse uitvoeringen van Audi. Prettig voor ondernemers is bovendien dat van alle Audi Fabrieksoccasions de BTW verrekenbaar is.

Alle voordelen van Audi Selectie :plus

Van alle Audi Fabrieksoccasions is de onderhoudshistorie volledig gedocumenteerd. In Nederland worden deze auto’s dan ook geleverd met het Audi Selectie :plus-keurmerk, inclusief onder andere tot vijf jaar garantie (tot 100.000 km) en gratis pechhulp voor zorgeloos rijplezier. Daarmee voelt een Audi Fabrieksoccasion als een nieuwe Audi. 

Zo eenvoudig en snel werkt het

Het complete aanbod Audi Fabrieksoccasions is te bekijken via de speciale sectie op approved.audi.nl. Wie zijn oog laat vallen op een Audi uit deze exclusieve collectie, kan direct doorpakken. Meer informatie aanvragen is heel eenvoudig, maar de auto is via één klik ook direct te reserveren bij de dichtstbijzijnde officiële Audi-dealer. Die regelt na de definitieve bestelling alles: van de import, de verplichte keuring en de BPM-aangifte tot en met de tenaamstelling, het afleveringsklaar maken en de uiteindelijke aflevering in de showroom. Het complete proces vergt circa zes weken. Uiteraard is een Audi Fabrieksoccasion ook na aflevering in goede handen bij de Audi-dealer die hem afleverde: die heeft alles in huis voor perfecte service, passende accessoires, onderhoud tot in de puntjes en – als het nodig is – voor vakkundig en gegarandeerd schadeherstel.

Het complete aanbod van gebruikte Audi-modellen is te vinden op Audi.nl. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.