Leusden,
17
december
2018
|
14:39
Europe/Amsterdam

De Audi e-tron middelpunt van ‘electrifying’ game op luchthaven München

De Audi e-tron middelpunt van ‘electrifying’ game op luchthaven München

  • Klanten leren nieuwe Audi e-tron kennen met speciaal ontwikkeld strategiespel
  • Eerste volledig elektrische Audi is onderdeel van ‘electrifying’ puzzel
Samenvatting

Opwinding gegarandeerd: de nieuwe Audi e-tron vormt momenteel het hart van een speciaal ontwikkeld strategiespel op de luchthaven van München. Klanten en andere geïnteresseerden kunnen op speelse wijze de eerste volledig elektrische Audi en elektrische mobiliteit in het algemeen verkennen in een escape room. Het event is tot medio maart te bezoeken in myAudi Sphere, het digitale lab van Audi op het vliegveld van München.

Bezoekers kunnen in verschillende escape rooms op zoek gaan naar aanwijzingen waarmee ze een aantal taken oplossen, waarvan sommige betrekking hebben op de technologie van de Audi e-tron. De zoektocht draait om een expert die aan het model werkte. De elektrische auto is met zijn optionele virtuele buitenspiegels een onderdeel van het avontuur en een essentiële sleutel in de uiteindelijke oplossing van de puzzel. Om een ‘electrifying’ gevoel voor alle zintuigen te creëren, hebben de makers de game verrijkt met futuristische geluidseffecten en fascinerende lichtsimulaties.

Tijdslots voor het avontuur in myAudi Sphere zijn online te boeken via http://www.audie-tronroom.de/ of via andere digitale Audi-kanalen, bijvoorbeeld www.audi.com/e-tron-room.

Parallel aan het strategiespel vindt de Central Audi e-tron Launch Training voor de verkooporganisatie plaats in het Audi Training Center op de Franz Josef Strauß luchthaven van München. Meer dan 9.500 medewerkers van Audi van over de hele wereld ervaren de Audi e-tron in statische en dynamische blokken en maken in detail kennis met de technologie en het gehele ecosysteem van de auto. De deelnemers ervaren de rijeigenschappen van de volledig elektrische Audi in een speciaal voor het voertuig ontworpen indoor off-road parcours.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.