Leusden,
09
maart
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Binnen enkele muisklikken voor de deur: rijk uitgeruste Audi A1 Sportback Attitude

Binnen enkele muisklikken voor de deur: rijk uitgeruste Audi A1 Sportback Attitude

  • Alleen online te bestellen: de rijk uitgeruste A1 Sportback Attitude via Audi Private Lease
  • Audi rijden bereikbaarder dan ooit: zonder zorgen voor een vast maandbedrag.  
  • Vanaf € 395* per maand
Samenvatting

Audi rijden wordt bereikbaarder dan ooit met de nieuwe A1 Sportback Attitude. Na de A3 Sportback Attitude waarmee Audi voor het eerst de mogelijkheid bood om een nieuwe Audi online te bestellen, wordt de A1 Sportback Attitude nu aan het gamma toegevoegd. Met slechts een paar muisklikken staat de zeer complete Audi A1 Sportback Attitude al binnen tien dagen voor de deur. Het model is via Audi Private Lease vanaf € 395* per maand te rijden.

Net als bij de succesvolle Audi A3 Sportback Attitude geldt ook bij de nieuwe Audi A1 Sportback Attitude het adagium ‘gemak dient de mens’. De uitvoering is via een private leasecontract te rijden en eenvoudig online te bestellen. Aangezien Audi’s compacte premium hatchback compleet is uitgerust, hoeft de klant vanachter het scherm alleen nog maar een kleur te kiezen bij het configureren van zijn of haar nieuwe A1 Sportback Attitude. Na goedkeuring van de aanvraag is de auto binnen tien dagen beschikbaar. Vervolgens wordt deze waar en wanneer de klant dat wil afgeleverd: comfortabel thuis of extra feestelijk bij de Audi-dealer. Mocht de A1 Sportback Attitude onverhoopt niet geheel aan de verwachtingen voldoen, dan kan de auto binnen dertig dagen kosteloos worden geretourneerd.

Riant in de opties

De nieuwe Audi A1 Sportback Attitude, met de 70 kW/95 pk sterke 25 TFSI motor, is rijk uitgerust. Zo is het model onder meer voorzien van lichtmetalen velgen met 5-arm-design, een driespaaks multifunctioneel stuur in leder en het veiligheidssysteem Audi pre-sense front. Het interieur is uiteraard geheel digitaal en connected, met onder meer de Audi virtual cockpit en een interface voor smartphone-integratie van zowel Apple CarPlay of Android Auto. Ook beschikt de Audi A1 Sportback Attitude over bijvoorbeeld Lane departure warning, een licht- en regensensor en een comfortabele airconditioning.

Scherp all-in maandbedrag 

De Audi A1 Sportback Attitude wordt geleverd via Audi Private Lease, onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Met dit label heeft de klant voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe Audi voor de deur staan waarbij vrijwel alles in het maandbedrag is inbegrepen: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Slechts de brandstof komt daar nog bij. Volstrekt zorgeloos een Audi A1 Sportback Attitude rijden start al vanaf € 395* per maand. Optioneel kan gekozen worden voor een flexibel contract, waarbij na 1 jaar het contract maandelijks opzegbaar wordt.

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.