Leusden,
26
juli
2022
|
09:30
Europe/Amsterdam

Audi werkt samen met Netflix aan "The Gray Man"

  • Vier Audi’s te zien in nieuwe actiethriller, geregisseerd door Joe & Anthony Russo
  • Nu in première op Netflix
Samenvatting

Audi werkt samen met Netflix aan The Gray Man, om de wereld van Sierra Six (Ryan Gosling) naar fans over de hele wereld te brengen. In de actiefilm spelen vier Audi’s een belangrijke rol: de Audi RS e-tron GT, Q4 Sportback e-tron, RS 7 Sportback en de R8 Coupé. The Gray Man is sinds 15 juli wereldwijd te zien in geselecteerde bioscopen en wordt vanaf nu ook wereldwijd te zien op Netflix uitgebracht.

The Gray Man is de nieuwste actiethriller met een sterrencast die onder meer bestaat uit Ryan Gosling (Sierra Six), Chris Evans (Lloyd Hansen), Ana de Armas (Dani Miranda), Jessica Henwick (Suzanne Brewer), Regé-Jean Page (Denny Carmichael), Wagner Moura (Laszlo).

Vier Audi’s in de spotlights

De elektrische Audi RS e-tron GT is de auto van hoofdrolspeler Ryan Gosling (Sierra Six) en de andere  elektrische Audi, de Q4 Sportback e-tron wordt gereden door actrice Ana de Armas (agent Dani Miranda).

De Audi RS 7 Sportback is te zien in een achtervolgingsscène met eveneens Dani Miranda achter het stuur en de Audi R8 Coupé maakt zijn opwachting in een scene met acteur Dhanush (Avik San).

In een korte film vertelt Audi het verhaal achter de Audi Q4 Sportback e-tron, die gaat over hoe agent Dani Miranda voor het eerst kennismaakte met haar elektrische auto. De samenwerking tussen Audi en Netflix is te zien in bijna 30 landen over de hele wereld. 

Ga naar progress.audi voor meer informatie over hoe de gebroeders Russo met Audi hebben samengewerkt om The Gray Man te maken: The Gray Man – Russo Brothers en The Gray Man – New Perspectives.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.