Leusden,
17
april
2020
|
12:37
Europe/Amsterdam

Audi start Europese productie geleidelijk weer op

Samenvatting

Audi brengt de productie in zijn fabrieken in Europa geleidelijk weer op gang. Het belangrijkste onderdeel van de herstart is een uitgebreid pakket van maatregelen dat gericht is op de veiligheid van medewerkers.

Audi hervat de productie in nauw overleg met de toeleveranciers en logistieke partners. De focus ligt hierbij op het creëren en waarborgen van een veilige werkomgeving voor alle medewerkers in de gehele keten. 

De veiligheidsexperts van Audi hebben de productieprocessen in overleg met de verschillende afdelingen en ondernemingsraden met het oog op de COVID-19-situatie aangepast aan strenge interne richtlijnen en het nationale beleid van het land waarin de fabrieken zijn gevestigd.

De autoproductie wordt vanaf eind april geleidelijk weer opgevoerd. De motorenproductie in het Hongaarse Győr is deze week al opgestart.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.