Leusden,
19
augustus
2020
|
14:31
Europe/Amsterdam

Audi SQ7 en SQ8 TFSI quattro nu te bestellen

Audi SQ7 en SQ8 TFSI quattro nu te bestellen

Samenvatting

Audi heeft de prijzen bekendgemaakt van de Audi SQ7 TFSI quattro en SQ8 TFSI quattro, voorzien van de nieuwe 4.0 TFSI V8-motor. Beide modellen zijn inmiddels te bestellen en arriveren dit najaar op de Nederlandse markt.

De nieuwe 4.0 TFSI V8 benzinemotor in de Audi SQ7 TFSI quattro en SQ8 TFSI quattro is goed voor een vermogen van 373 kW/507 pk, een koppel van 770 Nm, een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u in 4,1 seconden en een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u.

De Audi SQ7 TFSI quattro is per direct te bestellen vanaf € 157.060*, de Audi SQ8 TFSI quattro is er vanaf € 171.790*. Beide modellen – waarvan de configurators inmiddels live staan op Audi.nl – arriveren dit najaar bij de Nederlandse dealers.

Lees hier alles over de nieuwe Audi SQ7 en SQ8 TFSI.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.