Leusden,
02
juni
2017
|
08:25
Europe/Amsterdam

Audi Q2 #limited: allesbehalve limited

  • Standaard onderscheidend; nu extra compleet
  • 1.0 TFSI met 85 kW/116 pk, S tronic optioneel
  • Voorverkoop gestart: prijzen vanaf € 36.095*

Audi introduceert met de Q2 #limited een zeer compleet uitgevoerde versie van de eigenzinnige Audi Q2. De Q2 #limited krijgt standaard een groot aantal aantrekkelijke features. Hij wordt geleverd met de 85 kW/116 pk sterke 1.0 TFSI driecilindermotor en wordt in een beperkte oplage uitgebracht.

De Audi Q2, die vorig jaar zijn opwachting maakte, combineert moderne, extravagante styling met state-of-the-art technologie, compacte afmetingen, sportiviteit en luxe. De Audi Q2 #limited versterkt deze USP’s nog verder met een exclusieve uitrusting en oplage. Het gelimiteerde model beschikt over de rijke uitrusting van de Audi Q2 Sport, aangevuld met de gemakken van het Pro Line pakket, met onder meer MMI navigatie, parkeerhulp achter, cruise control en een bestuurderinformatiesysteem in kleur.

Mono.pur
Aanvullend krijgt de Audi Q2 #limited standaard fraaie LED-koplampen en -achterlichten, 18 inch lichtmetalen ‘5-arm dynamic’-design velgen en het Ambiente lichtpakket, waarmee de verlichte decoratielijsten in tien verschillende kleuren zijn in te stellen. De eigentijdse uitstraling van het interieur wordt kracht bijgezet door mono.pur afwerkingselementen en smaakvolle aluminium delen. Ook een licht- en regensensor is inbegrepen. De standaard Audi Car Assistant zorgt ervoor dat de bestuurder altijd met zijn Q2 is verbonden.

Ruim 2.700 euro voordeel op uitrusting
De Audi Q2 #limited wordt uitsluitend geleverd met de moderne 1.0 TFSI turbo benzinemotor. Standaard is de driecilinder gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak, maar optioneel is ook de 7-traps S tronic-automaat met dubbele koppeling verkrijgbaar. De prijzen van de nieuwe Audi Q2 #limited starten bij € 36.095*, waarmee deze versie inclusief een voordeel van ruim € 2.700 op de meeruitrusting zowel voor particulieren als zakelijke rijders een aantrekkelijk aanbod is. Met een beperkte productie blijft exclusiviteit gewaarborgd.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Zie voor kosten en verkoopinformatie audi.nl.

**) De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.