Leusden,
12
januari
2017
|
16:21
Europe/Amsterdam

Audi Logistik Challenge: Audi-app met logistieke game

  • Audi Logistik Challenge biedt logistiekopdrachten voor autofabricage
  • Wie speelt het logistieke spel het best? Wedstrijd via Facebook
  • App gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

De nieuwe app Audi Logistik Challenge maakt de complexiteit van een autofabriek inzichtelijk voor buitenstaanders. Logistieke medewerkers van de productiefaciliteit van Audi in Neckarsulm werkten eraan mee, zodat iedereen nu kan ervaren hoe een goed functionerende autofabriek werkt.

De gratis app laat je spelenderwijs op een steeds hoger niveau logistieke processen leiden, met als doel om auto’s precies op tijd te leveren. Snelle beslissingen, probleemoplossing en timing: daar gaat het om. Onderdelen komen uit het magazijn, gaan door de perslijn en door de spuiterij. En ondertussen houd je ook de leveranciers in het oog. Alles moet perfect gesynchroniseerd verlopen en hoe gecoördineerder de speler te werk gaat, hoe meer punten hij scoort.

Speel en win!
Als aftrap voor de game is er op de Facebook-pagina van het Audi Forum een wedstrijd van zes weken, waarbij de app-spelers een screenshot van hun hoogste score kunnen posten. De speler met de meeste punten wint een sporttas en een rugzak uit de Audi Collectie, geschikt voor de eigen dagelijkse logistieke uitdagingen! Ook een rondleiding door de fabriek in Neckarsulm behoort tot de prijzen, gericht op de logistieke processen.