Leusden,
16
januari
2023
|
16:53
Europe/Amsterdam

Audi en Schiphol Commercial breiden samenwerking verder uit

  • Zes nieuwe Audi A8 L 60 TFSI e-modellen en twee luxueuze Volkswagens Multivan voor VIP-vervoer Schiphol VIP centre
  • Audi verwent Privium- en VIP centre-gasten met de beste zakelijke podcasts via een unieke samenwerking met Listn
  • Subtiele klasse: LED-lampen met Audi-logo in VIP centre en Privium Lounges
Samenvatting

Schiphol Commercial en Audi intensiveren de samenwerking die al sinds 2008 bestaat. Sinds 11 januari staan er zes nieuwe Audi’s A8 L 60 TFSI e klaar om gasten van het Schiphol VIP centre in alle comfort van en naar hun vliegtuig te brengen. Voor grotere groepen gebruikt het VIP centre voortaan luxueuze Volkswagens Multivan met Audi-signatuur. Verder profiteren VIP centre-gasten én Privium-leden van het partnership tussen Schiphol en Audi dankzij ‘Listn’-podcasts die Audi aanbiedt aan reizigers in de diverse lounges.

Alle zes nieuwe A8-modellen voor het Schiphol VIP centre bieden door hun verlengde wielbasis volop ruimte en maximaal comfort. Dat laatste wordt nog eens versterkt doordat dit topmodel van Audi beschikt over geavanceerde plug-in hybridetechnologie. Daarmee worden de ritten van en naar de vliegtuigen op het platform volledig elektrisch afgelegd, wat bijdraagt aan de duurzame ambities van Schiphol. Voor grotere groepen staan voortaan twee luxueuze Volkswagens Multivan klaar, eveneens voorzien van plug-in hybridetechnologie, waarmee volledig elektrisch rijden mogelijk is.

In alle rust

Het Schiphol VIP centre is een ware oase op de drukke nationale luchthaven. Het door Marcel Wanders ingerichte VIP centre is zeer in trek is bij onder meer hoogwaardigheidsbekleders en VIP-passagiers. Het Schiphol VIP centre maakt al sinds de opening in 2008 gebruik van Audi-modellen voor het vervoer van gasten van het VIP centre naar het vliegtuig en terug. Rust, klasse en kwaliteit zijn altijd de verbindende factoren geweest.

Listn en kijk

Door de intensivering van de samenwerking met Schiphol Commercial is Audi nog nadrukkelijker aanwezig in het Schiphol VIP centre en nu ook onder meer in de Privium Lounges. Uit onderzoek is gebleken dat 30 procent van de vertrekkende reizigers tijdens hun verblijf op Schiphol of gedurende hun vlucht naar podcasts luistert. In samenwerking met ‘Listn’ biedt Audi gasten in het Schiphol VIP centre en in de Privium Lounges daarom voortaan een selectie interessante zakelijke podcasts aan via een samenwerking met Listn. Listn is het podcast-platform voor professionals met content geselecteerd door BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad.

Gasten met een oog voor detail vallen in het Schiphol VIP centre en de Privium Lounges ongetwijfeld voor de bijzondere Audi LED-lampen. Deze ogen als klassieke gloeilampen, maar er is - net als in de koplampen van actuele Audi’s - moderne LED-technologie in verwerkt. Het Audi-logo in het hart van de lampen verwijst op subtiele wijze naar Voorsprong door (licht)Techniek.

Privium en Audi ontzorgen

Bij het Privium-lidmaatschap is aan alles gedacht, zoals snel de security en grens passeren, toegang tot drie exclusieve lounges, vooraan parkeren, Business Class inchecken bij deelnemende luchtvaartmaatschappijen en vele andere exclusieve kortingen en voordelen. Later dit jaar krijgt de uitgebreidere samenwerking tussen Schiphol en Audi een vervolg met speciale Privium-acties voor Audi-rijders. 

Arthur Reijnhart, Director Schiphol Commercial over de vernieuwde samenwerking: “De merken van Audi en Schiphol versterken elkaar in het streven naar de hoogste kwaliteit. Schiphol is er voor iedereen. Met de Privium- en VIP-service speelt Schiphol in op de toenemende vraag van reizigers naar premium services. Een krachtig merk als Audi sluit daar prachtig bij aan. We zijn trots dat het wederzijds vertrouwen tussen Schiphol en Audi heeft geleid tot de voortzetting van deze mooie samenwerking.”

Ook Ferry Enders, Managing Director van Audi Nederland, is verheugd met de hernieuwde samenwerking: “Het partnership tussen Schiphol Commercial en Audi is al jarenlang een begrip onder reizigers die via het Schiphol VIP centre vertrekken en aankomen. Deze nieuwe, uitgebreidere samenwerking biedt ons nu de mogelijkheid om via Schiphol Privium de premium reisbeleving voor een bredere groep zakelijke en privéreizigers verder te verrijken.”

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.