Leusden,
13
maart
2019
|
16:33
Europe/Amsterdam

Audi e-tron: slim laden met de Shuttel-pas

Audi e-tron: slim laden met Shuttel-pas

  • Eenvoudig onderweg en thuis laden
  • Europese dekking, transparante vaste prijzen
  • Shuttel: ook toegang tot OV en andere mobiliteitsdiensten
Samenvatting

Voor compleet zorgeloze elektrische mobiliteit biedt de Audi e-tron volop laadgemak. Centraal daarbij staan een slim laadpunt voor thuisladen én de Shuttel-pas. Die laatste biedt niet alleen toegang tot circa 65.000 (snel)laadpunten in Europa, maar ook tot andere vormen van (openbaar) vervoer.

Het slimme thuislaadpunt voor de Audi e-tron is leverbaar vanaf € 1.550, inclusief installatie en loadbalancing voor veilig laden. Bij deze laadpropositie is ook de Shuttel laad- en mobiliteitspas inbegrepen. Deze pas is de spil in het thuisladen én geeft toegang tot circa 80 procent van alle Europese laadstations. Ofwel: meer dan 65.000 AC/DC laadpunten (tot 50 kW) en meer dan 2.000 snellaadstations (tot 350 kW) in 16 EU landen. Aantallen overigens, die per dag toenemen. Een belangrijk pluspunt zijn de transparante, scherpe prijzen voor het opladen. Onderstaande prijzen gelden voor Nederland:

Normaal laden

Starttarief

Tarief per kWh

Thuislaadpunt

€ 0,-

€ 0,19

Publiek laden

€ 0,50

€ 0,30

   

Snelladen

Starttarief

Tarief per kWh

Fastned

€ 0,50

€ 0,49

Allego snelladen

€ 0,50

€ 0,59

   

IONITY*

Tarief per sessie

 
 

€ 8,00

 

* IONITY is een joint venture van BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company en Volkswagen Group met Audi en Porsche. IONITY realiseert een netwerk van snellaadstations voor elektrische auto’s langs de belangrijkste snelwegen in Europa.

CO2-neutraal

Met de Shuttel-pas zijn Nederlandse Audi e-tron-rijders ervan verzekerd dat de elektriciteit die ze laden afkomstig is van windenergie. Zo rijden ze 100 procent CO2-neutraal.

Verder komen met de Shuttel-pas

De Shuttel-pas is niet alleen een laadkaart die voor optimaal laadgemak zorgt (inclusief het automatisch verrekenen van de kosten via het thuislaadpunt met de werkgever of leasemaatschappij), maar ook een echte mobiliteitskaart. Zo biedt de Shuttel-pas toegang tot alle vormen van openbaar vervoer, inclusief de OV-fiets. Daarnaast is de pas de sleutel tot Greenwheels carsharing en taxidiensten. Ook maakt hij parkeren eenvoudig via Yellowbrick, Q-Park en P&R. Alle via de Shuttel-pas afgenomen (laad)diensten worden overzichtelijk per maand gefactureerd. Uiteraard ontvangen gebruikers daarbij een duidelijke specificatie.

Allesomvattend dienstenpakket

De Shuttel-pas is een belangrijk onderdeel van Audi e-care. Dit servicepakket wordt zonder meerprijs aangeboden bij aanschaf van een Audi e-tron. Het maakt 100% zorgeloos elektrisch rijden mogelijk. De volgende faciliteiten zijn inbegrepen:

  • 2 jaar fabrieksgarantie op de auto
  • 8 jaar fabrieksgarantie op het batterijpakket
  • 6 jaar onderhoudsinspecties en APK
  • online navigatie-updates met actueel laadnetwerk (3 jaar over the air onbeperkt. Daarna onbeperkt via USB tot 5 jaar na einde productie van de auto)
  • Afsleepservice naar dichtstbijzijnde laadpunt in het geval van een lege batterij
  • Audi e-tron Shuttel-pas (eerste 12 maanden gratis, daarna € 3,99/mnd)
  • Thuislaadoplossing (optioneel)

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.