Leusden,
26
mei
2022
|
13:42
Europe/Amsterdam

Audi duurzaam supporter van de Dutch Open 2022

  • Audi levert als duurzame mobiliteitspartner 25 courtesy cars aan meest prestigieuze golftoernooi van Nederland
  • Joost Luiten en Audi wederom samen op de green


Leusden, 26 mei 2022 – Audi heeft zich als Official Sponsor verbonden aan het Dutch Open 2022, dat van 26 t/m 29 mei plaatsvindt op Bernardus Golf in Cromvoirt. Geheel in lijn met zijn rol als duurzame mobiliteitspartner is Audi tijdens het gerenommeerde golfevent vertegenwoordigd met een uitgebreid wagenpark van nagenoeg uitsluitend geëlektrificeerde Audi-modellen. 

Als duurzame mobiliteitspartner van de Dutch Open 2022 levert Audi een indrukwekkend wagenpark met ondere andere geheel elektrische en geëlektrificeerde Audi-modellen inclusief chauffeurs om de spelers en organisatie van het toernooi - dat onderdeel is van de European Tour - te vervoeren. De line-up van in totaal 25 courtesy cars bestaat onder meer uit de Audi Q4 e-tron, de Audi e-tron én de stijlvolle Audi e-tron GT.

Naast zijn rol als mobiliteitspartner is Audi de komende dagen op Bernardus Golf ook prominent aanwezig met tal van displayauto’s en een grote hospitality-unit naast Hole 17, waar het merk dagelijks zo’n 150 golfliefhebbers verwelkomt.

Audi partner van Joost Luiten

Het Dutch Open 2022 is er in geslaagd om wederom een indrukwekkend deelnemersveld van internationale allure naar het toernooi te trekken. Bekende namen die tijdens de 102e editie van het event aantreden, zijn onder meer Bernd Wiesberger, Thomas Pieters, Kiradech Aphibarnrat, Johannes Veerman, Thomas Detry én Ryder Cup-sterren Thomas Björn, Rafa Cabrera Bello en Thorbjörn Olesen. Ook tweevoudig Dutch Open-winnaar Joost Luiten, waarmee Audi al jarenlang een nauwe samenwerking heeft, is in Cromvoirt op de greens te zien.

De 102e editie van het Dutch Open wordt van 26 tot en met 29 mei aanstaande gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt, nabij Den Bosch. De speelronden vinden dagelijks plaats tussen 07:45-19:00. Voor meer informatie en entreekaarten: https://dutchopen2022.nl/ 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.