Leusden,
11
februari
2019
|
10:59
Europe/Amsterdam

Audi Centrum Roosendaal: Audi dealer van het Jaar 2019

Audi Centrum Roosendaal: Audi dealer van het Jaar 2019

  • Hoge scores op alle fronten – klanttevredenheid belangrijke factor
  • Twee Audi Excellent-dealers: Pon Dealer en Maas Autogroep
  • Focus in 2019: introductie e-tron inclusief uitgebreid dienstenpakket
Samenvatting

Audi Centrum Roosendaal is uitgeroepen tot Audi dealer van het Jaar 2019. Het bedrijf behaalde de hoogste overall-score bij de jaarlijkse Audi dealer van het Jaar verkiezing. Pon Dealer en Maas Autogroep mogen zich dankzij hun tweede en derde plaats een jaar lang Audi Excellent-dealer noemen.

Alle Nederlandse Audi-dealers gaan elk jaar weer op een sportieve manier de onderlinge competitie aan. Zo motiveren ze elkaar tot het leveren van topprestaties. Het doel daarbij is om klanten perfect van dienst te zijn met mobiliteit en service op hoog niveau.

Harde criteria

Alle Audi-dealers worden door Audi Nederland jaarlijks beoordeeld op tien punten. Daarbij is er een sleutelrol voor klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als after sales. Om die klanttevredenheid te kunnen meten, werkt Audi samen met onderzoeksbureau TNS NIPO. Via enquêtes kunnen klanten hun dealer hierbij een rapportcijfer geven. Ook kunnen ze aangeven waar volgens hen nog ruimte is voor verbetering.

Topscores voor Audi Centrum Roosendaal

Dankzij zeer hoge scores op alle beoordelingscriteria mag Audi Centrum Roosendaal zich Audi dealer van het Jaar 2019 noemen. Gerard Jansen, directeur van Audi Nederland bij de uitreiking van de Audi dealer van het Jaar-award: “Audi Centrum Roosendaal komt op alle fronten buitengewoon sterk voor de dag; niet alleen als het gaat om verkoopcijfers en bedrijfsuitstraling, maar ook op het gebied van de dienstverlening. Klanten geven het bedrijf zeer hoge rapportcijfers. Dat is van groot belang, want tevreden klanten zijn klanten die hun Audi-dealer trouw blijven én aan anderen aanbevelen. 2019 wordt een heel bijzonder jaar voor Audi. Zo lanceren we momenteel ons eerste elektrisch aangedreven model, de Audi e-tron. Daarmee presenteren we niet zo maar een elektrische auto, maar een complete mobiliteitssoplossing: elke e-tron wordt namelijk geleverd met een compleet dienstenpakket voor volstrekt zorgeloze elektrische mobiliteit. Een perfecte dienstverlening en de juiste services zijn ook in een nieuw mobiliteitstijdperk dé onderscheidende factoren. Daar blijven we samen met onze dealers werk van maken.”

Het erepodium

Bij de Audi-dealer van het Jaar-verkiezing eindigde Pon Dealer op de tweede plaats en Maas Autogroep was goed voor de derde trede van het erepodium. Beide dealers scoorden met hun (rapport)cijfers boven het toch al hoge landsgemiddelde en hebben daarmee de eervolle titel ‘Audi Excellent dealer 2019’ verdiend.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.