Leusden,
02
februari
2018
|
14:34
Europe/Amsterdam

Audi breidt S line edition-serie uit met A5 Coupé, A5 Cabriolet en Q5

Audi breidt S line edition-serie verder uit

  • Succes S line editions voor A3, A4, A5 Sportback en Q7 krijgt een vervolg
  • Sportiviteit en exclusieve exterieur- en interieurdetails standaard inbegrepen
  • Audi Q5 S line edition optioneel ook als Audi Q5 S line black

Audi lanceert nieuwe S line editions voor de Audi A5 Coupé, Audi A5 Cabriolet en Audi Q5. Daarmee geeft het merk het sportieve karakter van deze modellen nog meer glans. Met de introductie van de nieuwe S line editions zorgt Audi bovendien voor een passend vervolg op het succes van de reeds bestaande S line editions voor de A3, A4, A5 Sportback en Q7.

Binnen de Audi A5-reeks was de A5 Sportback S line edition al een feit en per direct zijn nu ook de Audi A5 Coupé en A5 Cabriolet als S line edition leverbaar. Eveneens nieuw in deze serie is de Audi Q5 S line edition. Gemeenschappelijke kenmerken van deze sportief-elegante modellen zijn grote lichtmetalen velgen, LED-koplampen, achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, S line-logo’s op de voorspatborden en sportief ogende S line voor- en achterbumpers.

Sportieve lijn

In het interieur van de nieuwe S line editions wordt die sportieve lijn doorgezet met sportstoelen vóór met stof/lederen bekleding, een multifunctioneel, met leer bekleed sportstuur, verlichte instaplijsten met S-emblemen en opvallende decoratielijsten van geborsteld aluminium. Verder ontbreekt het de bestuurder en de inzittenden uiteraard aan weinig. Standaard hebben de A5 Coupé & Cabriolet evenals de Q5 S line edition onder meer comfortairconditioning, MMI navigatie en Audi connect.

Op basis van de Q5 S line edition levert Audi deze uitvoering optioneel ook als Audi Q5 S line black. De exclusieve carrosseriekleur Quantumgrijs is daarbij standaard, evenals een keur aan hoogglans en matzwarte accenten.

Vanafprijzen nieuwe Audi S line editions

Audi A5 Coupé S line edition: vanaf € 47.735*Audi A5 Cabriolet S line edition: vanaf € 60.605*Audi Q5 S line edition: vanaf € 69.150*

Wat geldt voor de A5 Coupé, A5 Cabriolet en Q5 S line edition geldt natuurlijk ook voor de reeds bestaande A3, A4, A5 Sportback en Q7 S line edition van Audi. Ze communiceren hun sportieve inborst met subtiele uiterlijke aanpassingen, een exclusief interieur en een scherper weggedrag. Klik op de snelkoppelingen voor meer informatie over de A3 S line editionA4 S line editionA5 Coupé, A5 Cabriolet en A5 Sportback S line editionQ5 S line edition en Q7 S line edition.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.