Leusden,
18
april
2020
|
15:29
Europe/Amsterdam

Audi breidt motorenaanbod A3 Sportback verder uit

Audi breidt motorenaanbod A3 Sportback verder uit

  • Nieuwe A3 Sportback vanaf juli in Nederland
  • 35 TFSI S tronic en 35 TDI S tronic nu te bestellen
Samenvatting

In juli maakt de nieuwe Audi A3 Sportback zijn opwachting in de showrooms. Vooruitlopend daarop heeft Audi het motorenprogramma verder uitgebreid met twee varianten: de A3 Sportback 35 TFSI S tronic en 35 TDI S tronic, die beide nu te bestellen zijn.

Tot dusver was de nieuwe Audi A3 Sportback qua motorisering al te configureren als handgeschakelde 35 TFSI en 30 TDI, op korte termijn gevolgd door de A3 Sportback 30 TFSI met handbak (vanaf € 34.400*) en S tronic, en de 30 g-tron op aardgas. Vandaag introduceert Audi twee nieuwe varianten: de A3 Sportback 35 TFSI S tronic en 35 TDI S tronic.

Het comfort van een automaat met dubbele koppeling

De A3 Sportback 35 TFSI, voorzien van de 1.5-liter TFSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk, is er nu ook in combinatie met de S tronic-automaat met dubbele koppeling. Prijzen van deze uitvoering beginnen bij € 37.950* voor de A3 Sportback 35 TFSI S tronic Pro Line én de extra complete, gelijk geprijsde Business edition.

Ook de A3 Sportback 35 TDI is nu met S tronic-automaat te bestellen, waarmee het een extra aantrekkelijke en comfortabele keuze wordt voor Audi-rijders die veelvuldig in druk verkeer rijden. De 110 kW/150 pk sterke A3 Sportback 35 TDI S tronic is er als Pro Line en Business edition vanaf € 44.410*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.