Leusden,
20
december
2022
|
11:34
Europe/Amsterdam

Audi activesphere concept debuteert op 26 januari

Samenvatting

Audi staat op het punt om de nieuwste van een line-up van vier conceptauto's te introduceren: de Audi activesphere concept. De elektrische crossover-coupé beleeft zijn wereldpremière op 26 januari 2023.

De Audi activesphere concept biedt ultieme vrijheid en is de perfecte auto voor ambitieuze outdooravonturen, of het nu gaat om watersporten, skiën, golfen of het rijden op uitdagende bergwegen. De nieuwste conceptcar van Audi combineert elegantie met uitstekende offroad-prestaties en zorgt met zijn state-of-the-art communicatietechnologie voor een unieke ervaring, ook buiten de auto. 

De vier leden van de Sphere-familie - skysphere, grandsphere, urbansphere en activesphere - representeren Audi's visie op de premium mobiliteit van morgen. De elektrisch aangedreven conceptcars hebben niet alleen een fascinerend design, maar zijn ook voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van autonoom rijden. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.