Leusden,
07
maart
2019
|
14:26
Europe/Amsterdam

Audi A6 en Q2 nu ook leverbaar als S line edition

Audi A6 en Q2 nu ook leverbaar als S line edition

  • Altijd standaard: S line (exterieur), LED-verlichting en MMI navigatie
  • Audi A6 45 TFSI S line edition extra scherp geprijsd
  • S line editions nu leverbaar over vrijwel de hele breedte van het gamma
Samenvatting

De Audi A6 en Audi Q2 zijn voor het eerst ook leverbaar als sportieve S line edition. Sportiviteit, hightech en luxe voeren de boventoon bij deze editions, die nu voor vrijwel alle Audi-modellen leverbaar zijn.

De Line sport-uitvoeringen van de Audi A6 Limousine en A6 Avant zijn momenteel heel aantrekkelijk te upgraden tot S line edition. Dat betekent een indrukwekkend pakket extra’s, met onder meer MMI navigatie plus, Audi virtual cockpit, Audi sound system en smartphone interface, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel en automatisch dimmende buitenspiegels met memoryfunctie, die elektrisch verstelbaar, verwarmbaar en inklapbaar zijn. Ook S line en S line exterieur zijn inbegrepen: daarmee krijgen in- en het exterieur extra sportieve accenten. Zeker in het geval van de Audi A6 45 TFSI S line edition vertalen die vele sportieve extra’s zich in een meer dan scherpe propositie, waarmee de A6 45 TFSI S line edition al te rijden is vanaf € 66.380*.

Markant en sportief: Audi Q2 S line edition

In de nieuwe S line edition uitvoering krijgt de Audi Q2 sport een extra dynamische touch. Om te beginnen dankzij S line en S line interieur met onder andere een sportonderstel, 17 inch lichtmetalen velgen, specifieke bumpers (achter met diffuser), een sportstuur en verlichte instaplijsten. Daarbij komen hightech elementen als LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamische knipperlichten. Ook op het gebied van comfort en gebruiksgemak is de Audi Q2 S line edition van topklasse. Zo beschikt hij tevens over MMI navigatie, volautomatische airconditioning, in totaal acht luidsprekers, een middenarmsteun vóór, parkeerhulp achter, bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay en cruise control. De meerprijs voor de S line edition bedraagt € 3.000.

Sportiviteit over de breedte van het gamma

Over vrijwel de gehele breedte van het gamma biedt Audi nu S line editions aan. Naast de A6 en Q2 zijn ook de A3, A4, A5, Q5 en Q7 er in deze sportief-luxueuze uitvoering. Daarbij is er altijd keuze uit alle beschikbare benzine- en dieselmotoren voor het desbetreffende model. Alle S line editions hebben met elkaar gemeen dat ze standaard beschikken over de dynamische accenten van S line en S line exterieur en features als MMI navigatie (plus), LED koplampen, dynamische knipperlichten en (veel) meer.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2019, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl