Leusden,
08
februari
2019
|
10:49
Europe/Amsterdam

Audi A1 Sportback: live te configureren in Hoog Catharijne

Audi A1 Sportback: live te configureren in Hoog Catharijne

  • Volgens eigen wens samengestelde A1 Sportback komt tot leven
  • Live interactie tussen smartphone en Digital Out Of Home scherm
  • Audi A1 Sportback: volop individualiseringsmogelijkheden
Samenvatting

Op zaterdag 9 februari is het in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht mogelijk om de nieuwe Audi A1 Sportback live te configureren op een 40 m2 groot HD-scherm. De volgens persoonlijke smaak samengestelde A1 Sportback komt daarbij op een indrukwekkende manier tot leven.

Op zaterdag 9 februari heeft Audi in Hoog Catharijne de primeur van de eerste Digital Out Of Home automotive configurator van Ngage Media. Op dit scherm is de nieuwe Audi A1 Sportback meer dan levensgroot (40 m2) en haarscherp in actie te zien in een stedelijke omgeving.

Audi A1 Sportback met persoonlijke accenten

Passanten kunnen van de nieuwe Audi A1 Sportback op het levensgrote scherm binnen enkele seconden hún A1 Sportback maken. Dat doen ze door met hun smartphone de speciale QR-code te scannen (iOS) of door gebruik te maken van de NFC-tag (Android). Op dat moment wordt op de smartphone het Audi A1 Sportback configuratiemenu geopend en kan de gebruiker persoonlijke accenten zetten. Wanneer er bijvoorbeeld een kleur of een bepaald type lichtmetalen velgen wordt geselecteerd, wordt dat direct zichtbaar op de Audi A1 Sportback op het scherm. Dit gebeurt via de zogenaamde real time 3D visualization technologie. Ondanks de live interactie tussen smartphone en scherm blijft de Audi A1 Sportback daarbij in beweging. Voorbijgangers kunnen daar dankzij het haarscherpe beeld optimaal van meegenieten. Dat genieten hoeft overigens niet beperkt te blijven tot Hoog Catharijne: degene die de A1 Sportback configureert, kan zijn of haar favoriete uitvoering direct delen via social media.

Volop ruimte voor individualisering

De nieuwe Audi A1 Sportback biedt, zeker in zijn segment, ongekende mogelijkheden voor individualisering. Om te beginnen is er keuze uit drie exterieur- en vier interieuruitvoeringen. Daarbij zijn er aantrekkelijke optiepakketten en vele individuele opties. Tijdelijk zijn er ook twee limited editions: de speciaal voor Nederland ontwikkelde A1 Sportback epic en de zeer complete A1 Sportback edition one. Thuis configureren kan natuurlijk ook. Ga daarvoor naar www.audi.nl.

download
Audi Interactieve A1 Configurator

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.