Leusden,
12
juni
2019
|
16:28
Europe/Amsterdam

ACI-event 2019: een must voor liefhebbers van Audi, Auto Union, DKW, Wanderer, Horch en NSU

ACI-event 2019: een must voor liefhebbers van Audi, Auto Union, DKW, Wanderer, Horch en NSU

  • Groot klassiekerevent op zaterdag 15 juni in Nieuw-Vennep
  • Nederlands Transport Museum transformeert in openluchtmuseum voor liefhebbers van Duitse klassiekers
Samenvatting

Op 15 juni aanstaande organiseert de Audi Club International Nederland (ACI) het ACI-event 2019. Het Nederlands Transport Museum in Nieuw-Vennep vormt het toneel voor de 2019-editie van het ACI-event, waar naast klassiekers en youngtimers van Audi ook Audi-gerelateerde merken - waaronder NSU - acte de présence geven.

Voor deze gelegenheid transformeert de ACI het Nederlands Transport Museum in Nieuw-Vennep op zaterdag 15 juni in een waar openluchtmuseum. Liefhebbers van de merken Audi, Auto Union, DKW, Wanderer, Horch en NSU kunnen zich er vergapen aan de vele prachtige modellen die de merken de afgelopen decennia hebben voortgebracht.

Combi-event

Naast het genieten van prachtige classics is er tijdens het event meer te beleven, voor het hele gezin. Zo zijn er technische workshops, is er een kofferbakverkoop, kan er een ritje worden gemaakt in een historische bus en voor de kleinste gasten zijn er een griezelbus en een speurtocht. Bezoekers kunnen daarbij ook een kijkje nemen in het Nederlands Transport Museum. Hoewel het ACI-event 2019 in eerste instantie wordt georganiseerd voor de leden van de bij de ACI aangesloten clubs, is het evenement voor iedereen toegankelijk.

ACI en Audi Tradition

Audi Club International Nederland is de overkoepelende vereniging voor de merkenclubs van Audi, Auto Union, DKW, Wanderer, Horch en NSU. Door onder één vlag samen te werken, laten deze merkenclubs – de NSU Club Nederland, Algemene Audi Club Nederland (AACN) en de Audi Sport Club Nederland (ASCN) - hun verbondenheid met het merk Audi zien. Elke twee jaar is de ACI tevens verantwoordelijk voor de organisatie van het event ‘Audi Tradition’ in Nederland.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.