Leusden,
10
augustus
2018
|
10:40
Europe/Amsterdam

Wallpaper Audi RS 5 Coupe

Fotograaf: Erik van Vuuren

Achtergrond

Eric van Vuuren begon als stagiaire fotograaf bij Autovisie in 2008, kort daarna ging hij als freelance fotograaf en filmmaker aan de slag. Tegenwoordig werkt Eric voor bijna alle automotive merken in binnen en buitenland, presenteert hij workshops, deelt hij zijn kennis op zijn YouTube kanaal en is hij constant bezig om zijn creativiteit uit te breiden.

Liselotte Fleur is in 2013 afgestudeerd richting fotografie aan de Willem de Kooning Academie. Al op een jonge leeftijd wist zij dat ze zich wilde richten op modefotografie en inmiddels werkt zij voor diverse designers, modeketens en high-end fashion brands. De achtergrond verhalen van haar shoots en werk als fotografe deelt ze met passie op haar fotografie blog 'The Fashion Camera'.

Motivatie

Auto’s en fashion, een combinatie die jaren gemaakt werd maar de laatste tijd steeds minder te zien is. Onlangs heeft Porsche nog een serie van Peter Lindbergh gepubliceerd waarin hij de “Mission E” fotografeerde met de iconische 911 en 2 vrouwelijke modellen. Toen automotive fotograaf Eric van Vuuren de kans kreeg om deze bijzondere 'Sonoma Green' Audi RS 5 te fotograferen wilde hij ook juist iets anders dan de standaard persfoto’s. Samen met zijn vriendin en modefotografe Liselotte Fleur, fotografeerden zij deze bijzondere drieluik waarin ze als vanouds de combinatie tussen automotive en fashion laten schitteren in een futuristisch jasje. Onlangs hebben zij samen Presetgallery.com opgericht, een platform waar elke fotografieliefhebber presets kan downloaden om hun foto’s met 1 druk op de knop te verbeteren. Deze foto’s zijn bewerkt met de “Summer Fashion (6) Pack”.

Met dank aan model Mara van der Blonk, visagist Iris Zuidema en stylist Julia Suyker.