Leusden,
24
juni
2016
|
14:35
Europe/Amsterdam

Volg het EK voetbal live in een Audi

  • EK voetbal-special geïntegreerd in Audi connect-menu
  • Comfortabeler en makkelijker reizen met actuele informatie
  • Online diensten naar eigen voorkeur in te stellen via myAudi

Het EK voetbal is nu ook te volgen in elke Audi die is uitgevoerd met de online diensten van Audi connect. In het connect-menu is de kop ‘Voetbal Speciaal’ opgenomen. Daarmee hebben bestuurder en inzittenden toegang tot een schat aan actuele EK-informatie. Dit toont eens te meer aan hoe uitgebreid de mogelijkheden van Audi connect zijn.

Elke Audi die is uitgevoerd met Audi connect biedt dankzij een internetverbinding toegang tot vele online infotainmentfuncties. Met het EK voetbal in volle gang is in het Audi connect-menu het kopje Voetbal Speciaal toegevoegd. Hierin is alle relevante informatie over het EK opgenomen: van het speelschema en uitslagen tot teamgegevens en andere wetenswaardigheden – een must voor elke voetbalfan die ook onderweg graag scoort met informatie.

Comfortabeler en makkelijker reizen met actuele info
Audi connect is leverbaar voor het complete, actuele gamma van Audi. Dankzij de snelle internetverbinding heeft de bestuurder toegang tot vele diensten. Audi connect biedt bijvoorbeeld realtime weers-, verkeers- en reisinformatie. Ook de brandstofprijzen bij tankstations in de buurt worden weergeven. Audi connect maakt navigeren met Google Earth & Streetview mogelijk en ‘weet’ bovendien waar de dichtstbijzijnde parkeergelegenheden met vrije plaatsen zijn, inclusief de tarieven. Ook een WiFi-hotspot is bij Audi connect inbegrepen. Zo kunnen inzittenden met hun mobiele apparaten via de auto online gaan. De online diensten van Audi connect zijn volgens persoonlijke voorkeur in te stellen via het online portaal myAudi en de Audi MMI connect app.

Een compleet overzicht van alle Audi connect-diensten is te vinden op www.audi.nl/connect.