23
september
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Virtueel racen met de Audi e-tron

De game Vertical Run voor PlayStation 3 is vanaf december aanstaande gratis te downloaden via de ‘Audi Space’ van PlayStation Home. Het doel is met de Audi e-tron, de onlangs gepresenteerde volledig elektrisch aangedreven sportwagen van het merk met de vier ringen, een zo hoog mogelijke snelheid te bereiken. Dat kan door energie te verzamelen en foutloze ronden te rijden op het 3D-circuit. Vertical Run is individueel te spelen, maar de game kent ook een multi-player-modus die het mogelijk maakt om tegen coureurs wereldwijd te racen.


Ook andere Audi-modellen interactief te beleven


In Vertical Run speelt de Audi e-tron de hoofdrol omdat deze auto met volledig elektrische aandrijving op alle vier wielen het merkmotto ‘Voorsprong door techniek” perfect tot uiting brengt. Bovendien komt het merk Audi op deze manier in een emotionele en interactieve omgeving onder handbereik van een belangrijke doelgroep. Naast de Audi e-tron worden in de voor iedereen toegankelijke Audi Space daarom ook andere Audi-modellen voorgesteld. Ook deze zijn interactief te beleven. Centraal in de Audi Space staat een wolkenkrabber met daarin diverse speciale Audi-appartementen. Deze komen uitsluitend beschikbaar voor de coureurs die bij Vertical Run de hoogste scores weten te bereiken.

In aanloop naar de lancering van Vertical Run verschijnen op Home Cinema, het filmkanaal van PlayStation Home, verschillende uitzendingen van Audi TV.

Bezitters van een PlayStation 3 kunnen PlayStation Home gratis downloaden. Meer informatie daarover is te vinden op www.playstation.com