Leusden,
30
september
2016
|
11:00
Europe/Amsterdam

Unieke droomtrip: Audi R8 V10 Plus inclusief luxe huis in Death Valley

  • Audi en Airbnb slaan handen ineen
  • ‘Bucket-list-worthy experience’: met een R8 met 610 pk de woestijn in

Audi of America is een tijdelijke samenwerking aangegaan met Airbnb, de online marktplaats voor verhuur en boeking van privé-accommodaties. De Amerikaanse Audi importeur verhuurt komende maand via Airbnb een luxueus huis in Beatty, Nevada, een kilometer of elf verwijderd van Death Valley. Het meest aantrekkelijke aspect is een Audi R8 V10 Plus op de driveway.

Audi zet met de ludieke actie extra luister bij aan het feit dat het merk de uitreiking van de 68ste Emmy Awards heeft gesponsord. Wie voor 630 dollar per nacht de ‘bucket-list-worthy experience’ boekt, wordt door een privéchauffeur in een Audi Q7 opgehaald van het vliegveld in Las Vegas. Op de eerste dag mogen de gasten bijkomen van de vlucht en kunnen ze genieten van het 80 acres grote, desolate woestijngebied dat bij het Rondolino Residence hoort. De tweede dag krijgen de bezoekers de gelegenheid om met professionele instructeurs over de oneindige zandvlaktes van de woestijn te rijden in een Audi R8 V10 Plus. Met een vermogen van 610 pk, een topsnelheid van 330 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 is de topversie van de Audi R8 goed voor adembenemende prestaties. Bij het luxueuze huis hoort ook nog een Audi Q7 die is te gebruiken voor toeristische trips, bijvoorbeeld naar Las Vegas dat twee uur rijden van Beatty ligt. Een privé kok en een aantal medewerkers van Audi leggen de gasten verder in de watten.

Alleen in oktober
Audi en Airbnb beperken de actie alleen tot de maand oktober. Dit is ongeveer de enige maand waarin je comfortabel kunt verblijven in de woestijn van Nevada, zonder de haast ondraaglijke hitte die regelmatig oploopt tot 50 graden Celsius of hoger of de intense vrieskou.

Voor beschikbaarheid is de site www.airbnb.com/audi te raadplegen; nu al heeft een aantal reislustige Audi-fans hun droomtrip vastgelegd.