Leusden,
19
april
2016
|
16:49
Europe/Amsterdam

SQ7 TDI voor Captain America: superhelden rijden Audi

Op 28 april gaat de superheldenfilm The First Avenger: Civil War in première. Het duurt dus nog maar dik een week, maar de fans kunnen dat geduld amper opbrengen. Daarom geeft Audi alvast een voorproefje van een spectaculaire achtervolging met de Audi SQ7.

De superhelden in deze Marvel-film rijden allemaal Audi. Iron Man heeft een R8 Coupé V10 plus, terwijl Black Panther een conceptcar mag uitproberen: de Audi prologue. Hoofdpersoon Captain America neemt plaats achter het stuur van een Audi SQ7 TDI. “Zijn handelsmerk is zijn onverwoestbare schild en met de Audi SQ7 TDI krijgt hij nu een extra superkracht”, vertelt Anthony Russo, die samen met zijn broer Joe de regie voerde. “De sportieve SUV past perfect bij hem.” Bijrollen zijn er voor de Audi A4 Limousine en de Audi A7 Sportback.

Giovanni Perosino, hoofd marketingcommunicatie van Audi, vindt dat de film naadloos aansluit bij het merk. “Futuristische technologieën en machtige machines spelen er een centrale rol in. Tot die categorie behoren ook Audi-modellen als de nieuwe SQ7 TDI. Net als onze auto’s belichamen de legendarische superhelden voor fans en bioscoopbezoekers over de hele wereld leiderschap, topprestaties en plezier.” En dat voorproefje? Kijk op www.audi.de/marvelcaptainamerica voor een Audi-commercial met de SQ7-achtervolging die Anthony en Joe Russo regisseerden.