20
december
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Pro Line S-uitvoering voor nieuwe Audi A3 en A3 Sportback

De Pro Line S-uitvoering voor de nieuwe Audi A3/A3 Sportback staat om te beginnen voor extra sportiviteit. Standaard is bijvoorbeeld S line met onder meer een verlaagd (-25 mm) sportonderstel, 18-inch lichtmetalen wielen, afgevlakt multifunctioneel sportstuur, gedeeltelijk met leer beklede stoelen en diverse aluminium sierdelen. Ook S line exterieur is inbegrepen. Dit omvat onder andere specifieke bumpers (achter met diffuser), grille in hoogglans zwart, S line dakspoiler, verchroomde uitlaatsierstukken en S line-accenten.

 

Luxe en comfort

Naast S line en S line exterieur zijn de Audi A3/A3 Sportback in Pro Line S-uitvoering ook standaard uitgevoerd met vele comfortverhogende extra’s. Zo is het MMI navigatiepakket inbegrepen. Dit omvat SD-kaart navigatie Europa, Audi Music interface met Bluetooth audiostreaming, telefoonvoorbereiding basis, 2 TB SDXC-kaartlezer en kaartweergave op 5,8-inch kleurenscherm. Ook standaard: Xenon plus verlichting, LED-achterlichten, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, volautomatische airconditioning, middenarmsteun vóór, lichtpakket, licht- en regensensor en interieurelementen mono.pur. 

 

Bijtellingvriendelijke meerprijs

De Audi dealers bieden de Pro Line S-uitvoering aan voor de bijtellingvriendelijke meerprijs van € 5.000. Daardoor is de Audi A3 Pro Line S 1.4 TFSI met 20 % bijtelling er vanaf € 32.520. De Audi A3 Sportback Pro Line S is er vanaf € 33.710. De Pro Line S-uitvoering is leverbaar voor alle Ambition-modellen, ongeacht de motorkeuze.