Leusden,
18
oktober
2016
|
13:49
Europe/Amsterdam

Prijzenregen voor Audi

Audi heeft sinds juli veel prijzen in de wacht gesleept. Wat was de oogst in dik drie maanden tijd?

Audi schittert bij de Sport Auto Award
Audi krijgt twee awards van het tijdschrift sport auto. De Audi S1 wint de categorie ‘Productiemodellen - kleine auto’s’ en de RS 6 Avant performance de categorie ‘Productiemodellen - sedans/estates boven de 100,000 euro’.

Dubbel bij Familieauto van het Jaar
Audi scoort een dubbelzege bij de lezersenquête van de bladen AutoStraßenverkehr en Eltern. Ruim 23.000 lezers kronen de Audi Q5 en de Audi A6 Avant tot ‘Familieauto van het Jaar’.

Viermaal winst Car Connectivity Award
De enquête van de tijdschriften auto motor und sport en Chip onder 32.000 lezers levert prijzen op in de categorieën ‘Assistantiesystemen’, ‘Controleconcepten/displays’, ‘Geluidssystemen’ en ‘Entertainment/multimedia’.

Viermaal winst Car Connect Award
De associatie van Duitse technici VDI en het magazine connect onderscheiden Audi in de categorieën ‘Beste fabrieksnavigatie’, ‘Beste smartphone-integratie’, ‘Beste rijassistentie in de file’ en ‘Beste multimedia-geluidssysteem’.

Audi MediaCenter topsite
De specialist in digitale bedrijfscommunicatie NetFederation heeft uit 75 bedrijfswebsites het Audi MediaCenter gekozen tot beste database voor journalisten.

Grootste klanttevredenheid
Audi zet de standaard voor klanttevredenheid bij premiumauto’s in China. Met sales is het al de zevende keer op rij de beste, met service de vierde keer.

Top tien voor Audi Q7
De Audi Q7 prijkt in de ‘Wards 10 Best User Experiences’. De redacteuren van het Amerikaanse medium WardsAuto zijn zeer te spreken over de virtual cockpit, het geluidssysteem en de adaptieve cruisecontrol.

Audi A6 is beste directieauto
Het magazine Prestige in Singapore bestempelt de Audi A6 tot ‘Beste directieauto’. De jury roemt het excellente interieur, de wifihotspot en de stembediening.