Leusden,
21
januari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Première bij ‘Audi Night’ in Kitzbühel: Gwyneth Paltrow en Jason Statham te gast

  • Beroemdheden uit de film-, muziek-, mode- en sportwereld op de rode loper
  • ‘Audi Night’ opent het 76e Hahnenkamm-weekend

De skiwedstrijden op de Hahnenkamm in Kitzbühel zijn het hoogtepunt van het alpine-wintersportseizoen. De afdaling van de ‘Streif’, de meest veeleisende race in het Audi FIS Ski World Cup, trekt ieder jaar topsporters en beroemdheden van over de hele wereld naar Kitzbühel. Met 350 genodigden trapt de ‘Audi Night’ op 22 januari dit spectaculaire weekend af.

Voor Amerikaanse acteurs Gwyneth Paltrow en Jason Statham wordt de ‘Audi Night’ hun eerste bezoek aan Kitzbühel. Daarnaast verwelkomt Audi ook modellen Irina Shayk en Lena Gercke, acteurs Noomi Rapace en Luke Evans, evenals zangeres Christina Stürmer.

Skiprofessionals Felix Neureuther en Marcel Hirscher, beiden slalomkampioenen in Kitzbühel, zullen zorgen dat de stemming er goed in zit bij de gasten van hotel ‘Zur Tenne’ tijdens het komende kampioenschap. Verder zijn voormalig skisterren Maria Höfl-Riesch, Martina Ertl-Renz en Christa Kinshofer van de partij, en is de autosport vertegenwoordigd door Le Mans-winnaar Benoît Tréluyer en Audi DTM-rijders Timo Scheider en Mathias Ekström.

Tenslotte heeft Audi zelf ook een ster op de rode loper, namelijk de geheel elektrisch aangedreven Audi e-tron quattro concept, waarmee het merk vooruitblikt op de toekomst.

Voormalig skiprof Marco Büchel presenteert de ‘Audi Night’, met zanger Gregory Porter als muzikaal hoogtepunt.