Leusden,
18
augustus
2016
|
15:31
Europe/Amsterdam

Met Audi Dual naar het masterdiploma

In samenwerking met twee universiteiten biedt Audi Dual na afsluiting van het bachelorprogramma twee masterstudies aan. In de zomer en winter van volgend jaar starten de studies, aanmelden is mogelijk tot 11 september van dit jaar.

De TH Ingolstadt biedt bij zijn masterstudie in drie semesters kerncompetenties in de toegepaste informatica. Aan de Technische Universiteit van München kunnen studenten een master van vier semesters doen in robotica, cognitie en intelligentie, waarbij onderwerpen als kunstmatige intelligentie, robotbesturing en waarneming en beeldverwerking aan de orde komen.

Meewerken aan innovatie
Vervolgens krijgen de masterstudenten een praktijksemester bij Audi, waarbij ze in lijn met hun wensen meewerken aan innovatieve projecten. Zo geven ze hun carrière al meteen aan het begin een zet in de goede richting. Ook biedt Audi de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen bij Audi-locaties in het buitenland of met een semester op een universiteit elders. De studenten krijgen gedurende het programma financiële steun van Audi en bovendien hebben ze baangarantie als ze hun studie succesvol afronden.

Met Audi Dual wil Audi talenten enthousiast maken voor de toekomstplannen van het bedrijf en ze aan de onderneming binden. De nieuwe studieprogramma’s bereiden hen perfect voor op hun toekomstige taken.