Leusden,
21
april
2016
|
16:39
Europe/Amsterdam

Maas Autogroep ‘Audi Dealer van het Jaar 2016’

  • Audi-dealerbedrijf uit Uithoorn ontvangt felbegeerde onderscheiding voor derde maal in zes jaar
  • Topscores in klanttevredenheid, service en sales

Leusden, 21 april 2016 – De Maas Autogroep is door Audi Nederland voor de derde maal in zes jaar tijd uitgeroepen tot ‘Audi Dealer van het Jaar 2016’. Het Audi-dealerbedrijf uit Uithoorn scoorde wederom met sterke verkoopprestaties en loyaliteitscijfers, een goede bedrijfsuitstraling en een zeer hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als after sales.

Namens de Maas Autogroep nam Bob Steijlen, Business Unit Manager Audi, de onderscheiding deze week in ontvangst tijdens een dealerbijeenkomst die werd gehost door presentator Humberto Tan. De prijs werd uitgereikt door Gerard Jansen, Directeur van Audi Nederland, en Diego Ramos, Directeur Sales West-Europa van Audi AG.

Stimuleren kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid
De titel ‘Audi Dealer van het Jaar’ is in het leven geroepen door Audi Nederland en wordt jaarlijks toegekend. Het doel is om dealers te stimuleren zich te blijven inzetten voor (verdere) kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

De mate van klanttevredenheid op het gebied van sales én after sales wordt continu gemonitord door onderzoeksbureau TNS NIPO. Audi-rijders kunnen zich daarbij uitspreken over vele aspecten van de dienstverlening van ‘hun’ Audi-dealer. De ‘algemene tevredenheid’ op het gebied van sales en after sales is een belangrijke factor. Als het gaat om service, is het persoonlijke aspect van groot belang. Na het uitvoeren van een reparatie of onderhoudsbeurt vraagt een dealer bijvoorbeeld of de klant écht tevreden is. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan kan er direct nog actie worden ondernomen. Op basis van de waarderingscijfers van vele duizenden klanten stelt TNS NIPO voor elke Nederlandse Audi-dealer een klanttevredenheidsrapport op.

Hoogste rapportcijfers
Audi-dealers die met hun ‘rapportcijfers’ boven het (hoge) landsgemiddelde scoren, komen in aanmerking voor de eervolle titel ‘Audi Excellent Dealer’. Ook de Maas Autogroep viel die titel te beurt, maar de sterke verkoopcijfers en de hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als after sales gaven uiteindelijk de doorslag om het Audi-bedrijf uit Uithoorn tot beste Audi-dealer van het jaar te kronen.

We zijn er enorm trots op dat we in de afgelopen zes jaar drie keer Audi Dealer van het Jaar zijn geweest. Dat geeft aan dat wij in Uithoorn een enorme passie hebben voor het leveren van topprestaties. Ik dank ook de collega-dealers voor hun collegialiteit. Daarom daag ik de andere Audi-dealers uit om volgend jaar op dit podium te komen staan," verklaarde Bob Steijlen namens de Maas Autogroep bij de prijsuitreiking.

Johan Cruyff Foundation
De titel ‘Audi Dealer van het Jaar’ heeft ook een maatschappelijk verantwoord tintje. Omdat Audi supplier is van de Johan Cruyff Foundation, mag de Maas Autogroep in de regio een schoolplein aanwijzen. Dit schoolplein wordt vervolgens ingericht als “Schoolplein14”, wat een initiatief is van de Johan Cruyff Foundation. Zo’n plein heeft vele elementen die kinderen stimuleren om samen te spelen en (extra) te sporten, tijdens en na schooltijd.


Fotobijschrift:
Het team van de Maas Autogroep, met v.l.n.r.: Bob Steijlen, Paul Frankena, Marcel Verkleij en Ronald Maas.