11
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

De nieuwe Audi Service app

Wie onderweg onverhoopt een probleem heeft met de auto, wil snel weten wat er aan de hand is en wat te doen. Daarom biedt de nieuwe Audi Service app een overzicht van alle belangrijke waarschuwingslampjes in het dashboarddisplay. Elk lampje wordt kort uitgelegd, met het advies of er met de storing kan worden verder gereden. De app laat ook zien duidelijk zien hoe een wiel dient te worden verwisseld en hoe het bijvullen van vloeistoffen in zijn werk gaat.

Ook het stappenplan bij aanrijdingen is heel praktisch. De app geeft aan wat er moet gebeuren en helpt bij het verzenden van een online schadeformulier. Voor internationale trips is er de vertaler met tien autoproblemen vertaald in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.


Direct een afspraak maken

In sommige gevallen is rechtstreeks contact met hulptroepen noodzakelijk. Daarom kunnen via de app direct de (voorgeprogrammeerde) eerste-hulp-nummers van Audi in binnen- en buitenland worden gebeld. Ook de dichtstbijzijnde Audi-dealer is snel te lokaliseren. De Audi Service app komt perfect van pas bij noodgevallen op internationale (vakantie)trips, maar ook dicht bij huis biedt hij veel voordelen. Via de geïntegreerde werkplaatsplanner is bijvoorbeeld heel eenvoudig een serviceafspraak bij de Audi-dealer te maken.


De Audi service app is te downloaden via de volgende links:

Apple: http://itunes.apple.com/nl/app/audi-service-app/id537987184?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukkien.ponserviceapps.audi