Leusden,
08
december
2016
|
11:48
Europe/Amsterdam

‘Berlin Calling’ kalender van Audi Tradition nu te koop

De muurkalender 2017 van Audi Tradition – Berlin Calling – is nu te koop. Vermaard autofotograaf Stefan Warter vereeuwigde twaalf klassieke auto’s van Audi en NSU in Berlijn.

Berlijn, metropool met historische gebouwen en culturele instituten, vol traditie en hedendaagse architectuur, oefent grote aantrekkingskracht uit op een internationale scene die houdt van experimenteren. Dat maakt de Duitse hoofdstad het perfecte podium om de twaalf maanden van de Audi Tradition-kalender te vullen.

Passende omgeving
“We wilden ons onderdompelen in die sfeer en de ideale plekken vinden voor de kalender”, vertelt fotograaf Stefan Warter. “De uitdaging was om de klassiekers in een passende omgeving te plaatsen en tegelijk een kort verhaal over Berlijn te vertellen.”

Foto’s van hoog niveau die zinderen van de sfeer maken deze trip door Berlijn een authentieke belevenis. In het bijzondere decor figureren onder meer een Audi 100 C1 bij de Glienicke-brug en een Audi 100 C3 bij het vliegveld. De oudste hoofdrolspeler is een Audi 100 LS uit 1974 en de jongste een Audi Coupé S2 uit 1995, al is er ook een speciale gastrol voor de NSU Ro 80, die in 2017 zijn vijftigste verjaardag viert. Zo is er maand na maand een nieuwe episode, waarbij je de geur van Berlijn haast kunt inademen.

Berlin Calling is nu te koop voor € 29,90 in het Audi Museum in Ingolstadt, het Audi Forum in Neckarsulm en online, op www.audi.de/tradition-parts.