Leusden,
06
september
2016
|
12:27
Europe/Amsterdam

Audi wint Gouden Computer

De lezers van het Duitse tijdschrift Computer Bild hebben Audi connect voor de tweede maal tot beste connectiviteitspakket in de auto-industrie uitgeroepen. Audi ontving daarvoor de Gouden Computer.

Marcus Keith, hoofd ontwikkeling van Audi connect, reageert verheugd: “Deze onderscheiding van de Computer Bild-lezers is erkenning voor de vele jaren die Audi heeft gestoken in operationele systemen en autoconnectiviteit. Onze klanten zijn onder de indruk van het bedieningsgemak en de functionaliteit van de ingebouwde sim-kaart, en ook van de virtuele cockpit in de Audi A4. De Gouden Computer spoort ons aan om nog veel meer voor elkaar te krijgen in de ontwikkeling van elektronica.”

Audi ontvangt de Gouden Computer in de categorie ‘Connected car’. Met Audi connect combineert de premiumfabrikant alle technologieën en toepassingen die Audi-modellen verbinden met de bestuurder, andere weggebruikers, het internet en de infrastructuur. Het Gouden Stuur is voor de zestiende keer toegekend, maar het is pas de tweede keer dat de categorie ‘Connected car’ onderdeel is van de wedstrijd. Beide keren met Audi connect als winnaar.