19
juni
2007
|
00:00
Europe/Amsterdam

Audi serveert met effect op Ordina Open

Audi presenteert op de Ordina Open, dat van 17 tot 23 juni plaatsvindt, het Ace Concept. Dat houdt in dat elke ace die op het centre court wordt geslagen ? 100 oplevert voor de Johan Cruyff Foundation en de Richard Krajicek Foundation. Rond de baan staan vier digitale schermen, waarop exact wordt bijgehouden hoeveel aces er zijn geslagen en hoeveel geld Audi dus naar de twee Foundations overmaakt. Beide organisaties zetten zich in voor de jeugd door het bevorderen van sportieve activiteiten.

Cruyff en Krajicek
De Cruyff Foundation steunt sportprojecten voor kinderen met en zonder handicap. De Richard Krajicek Foundation stimuleert sportieve activiteiten, in een sociaal veilige situatie, voor jongeren in die wijken waar de mogelijkheden beperkt zijn. Ook toeschouwers kunnen een steentje bijdragen: gedurende het toernooi kan voor ? 1,50 een sms met een voorspelling voor het aantal aces naar het nummer 4443 worden gestuurd. De opbrengst hiervan komt ten goede aan dezelfde twee sportieve goede doelen. Degenen die het aantal aces goed hebben voorspeld, maken kans op een fraaie prijs van Audi.

Game, set, drive: Audi A5
De Audi A5 komt officieel pas eind juni op de markt, maar op de Ordina Open is de auto al in volle glorie te zien. Bovendien is voor het eerst mogelijk een proefrit met de fraaie nieuwe coup? te maken. Audi-rijders hebben sowieso een streepje voor tijdens het fameuze grastoernooi van Rosmalen: gasten die hun Audi-sleutel tonen, krijgen gratis toegang tot de Audi Hospitality Unit. Daar staan hapjes en drankjes klaar en er komen regelmatig nationale en internationale tennissterren langs.

Voelbare actie
Een Audi-sleutel kan in Rosmalen ook toegang geven tot de zeer exclusieve spelersbox op het centre court. Op basis van verloting krijgt een Audi-rijder een plaats in deze box, die pal aan de baan ligt. Daardoor is de interactie tussen coaches en spelers intens mee te beleven. En ook voor bezoekers is het mogelijk om n? het tennistoernooi op een sportieve manier in actie te komen. In de Audi Hospitality Unit ligt een antwoordkaart; wie de vragen daarop goed beantwoordt, maakt kans op deelname aan de Audi S5 Driving Experience op het fameuze circuit van Assen. Daarbij kunnen de deelnemers onder deskundige begeleiding kennismaken met de sportieve ?n veilige eigenschappen van de nieuwe Audi S5 met zijn krachtige achtcilinder motor.