Leusden,
04
september
2015
|
12:30
Europe/Amsterdam

Audi Q7 heeft het beste interieur

• 16 onderscheidingen voor Audi in Automotive Brand Contest

De nieuwe Audi Q7 is onderscheiden met de titel ‘Beste van het beste’ in de Automotive Brand Contest. Tel daarbij op onderscheidingen in drie categorieën voor de nieuwe Audi R8 en speciale vermeldingen voor de prologue conceptauto’s en Audi komt tot een totaal van 16 awards.

De Audi Q7 is uitverkoren vanwege zijn interieur, dat de jury omschrijft als ruimtelijk en elegant. “De heldere architectuur en logische bediening maken dat je je meteen thuisvoelt in de Audi Q7 en de smaakvolle, perfecte materialen geven je het gevoel van een stijlvolle lounge”, looft het juryrapport.

De prijzenregen bewijst dat Audi op het gebied van design klaar is voor de toekomst. Dat blijkt ook uit de Audi prologue, Audi prologue Avant en Audi prologue allroad studiemodellen. Die verdienden speciale vermeldingen in de conceptcategorie, een ere-award voor uitzonderlijke innovatie.

De Automotive Brand Contest geldt als één van de belangrijkste competities in de auto-industrie. De prijzen worden op 15 september uitgereikt op de eerste persdag van de IAA in Frankfurt.

“De heldere architectuur en logische bediening maken dat je je meteen thuisvoelt in de Audi Q7 en de smaakvolle, perfecte materialen geven je het gevoel van een stijlvolle lounge.”
Jury Automotive Brand Contest