23
oktober
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Audi Q5 ook leverbaar in Pro Line- en S line-uitvoering

De Pro Line-uitvoering van de Audi Q5 kenmerkt zich door een groot aantal hightech elementen. Zo is de Audi Q5 Pro Line standaard uitgevoerd met een volautomatische airconditioning met drie klimaatzones, het Audi parking system plus, een diefstalarm, metallic-/pareleffectlak en Xenon plus-verlichting. De viercilinderuitvoeringen zijn bovendien voorzien van het Audi Sound System met tien actieve luidsprekers, centerspeaker in het dasboard, een subwoofer en een zeskanaals versterker. Bij de zescilinderuitvoeringen van de Audi Q5 Pro Line wordt standaard het Bang & Olufsen Sound System geleverd. Dit bestaat uit veertien actieve luidsprekers, een subwoofer en een tienkanaals versterker met een totaal vermogen van 505 Watt. De zescilinder-modellen krijgen in Pro Line-uitvoering bovendien standaard de beschikking over Xenon plus in combinatie met adaptieve verlichting. De meerprijs voor de Pro Line-uitvoering van de Audi Q5 bedraagt zowel voor de vier- als de zescilindermodellen € 4.200,- inclusief bpm en btw.


Audi Q5 S line: stijlvolle sportiviteit


De Audi Q5 S line is sportief in alle opzichten. Deze uitvoering beschikt standaard over het dynamisch afgesteld S line-onderstel in combinatie met 19-inch lichtmetalen velgen in vijfspaaks design en 235/55 R19-banden. In het interieur wordt de sportieve lijn doorgezet. Dat begint al bij de instap: de dorpellijsten zijn voorzien van het S line-logo. Het interieur valt op doordat het dashboard en de hemelbekleding in zwart zijn uitgevoerd. De sportstoelen zijn bekleed met een combinatie van zwart leer en stof en voorzien van elektrisch verstelbare lendensteunen. In de rugleuning is de aanduiding S line opgenomen. Het sportieve karakter komt zelfs in details tot uiting: diverse interieurlijsten zijn uitgevoerd in geborsteld mat aluminium en de stiknaden voor de bekleding (stof/leder of alcantara/leder) en voor het met leer beklede stuur, de versnellingspookmanchet en de vloermatten zijn zilverkleurig of zwart. Van buiten is de S line-uitvoering van de Audi Q5 te herkennen aan de speciale logo’s op de voorspatborden.

Voor de viercilindermodellen van de Audi Q5 bedraagt de meerprijs voor de S line-uitvoering € 5.999,- en voor de zescilindermodellen € 5.663,- (prijzen inclusief btw en bpm). De Audi Q5 is leverbaar vanaf € 53.850,-.