Leusden,
17
oktober
2016
|
21:07
Europe/Amsterdam

Audi Q2 official hosting partner AMF Official Opening: TOP100DJS Awards Party

  • Hoofdrol voor Audi Q2 tijdens AMF Official Opening: TOP100DJS Awards Party in Heineken Music Hall
  • Audi reikt speciale #untaggable award uit
  • 35 x 2 kaarten te winnen voor belangrijkste uitreiking binnen de internationale DJ scene

Audi is deze week prominent aanwezig tijdens het vijfdaags festival AMF 2016. De Audi Q2 is namelijk official hosting partner van de AMF Official Opening: TOP100DJS Awards Party, de verkiezing van ’s werelds nummer 1 DJ, aanstaande woensdagavond in de Heineken Music Hall.

Danceliefhebbers wereldwijd kijken al tijden reikhalzend uit naar de bekendmaking van de nummer 1 DJ van de wereld, de apotheose van de jaarlijkse TOP100DJS Awards Party. Dit jaar vindt de bekendmaking plaats op woensdag 19 oktober in de Heineken Music Hall, tijdens de Official Opening Night van AMF. De Award Show wordt mede mogelijk gemaakt door de Audi Q2, Audi’s nieuwe compacte SUV en official hosting partner van de avond.

Audi presenteert #untaggable award
Tijdens de TOP100DJS Award Show maakt Audi zelf ook de winnaar van de Audi #untaggable award bekend. Die award is bedoeld voor één van ’s werelds beste DJ’s die trouw blijft aan zijn eigen muziekstijl en die zich net als de Audi Q2 niet zomaar in een hokje van bestaande stijlen laat stoppen.

Danceliefhebbers die de AMF Official Opening: TOP100DJS Awards Party – inclusief de bekendmaking van de TOP100DJS verkiezing en een live optreden van de nummer 1 DJ van de wereld – nog willen bijwonen, maken op de Facebook-pagina van Audi tot dinsdag 18 oktober 12.00 uur kans op twee toegangskaarten.

Audi Q2: #untaggable
De Audi Q2, de official hosting partner van de AMF Official Opening: TOP100DJS Awards Party, combineert moderne, extravagante styling met state-of-the-art technologie, compacte afmetingen en sportiviteit. Audi’s nieuwe compacte SUV verenigt rijplezier met een verfrissend design en staat op het gebied van connectiviteit, infotainment en assistentiesystemen bol van hightech features. Door die combinatie is de Audi Q2 qua klasse moeilijk in een bestaand hokje te plaatsen, waarmee hij met recht #untaggable is.

AMF
Voor zowel de industrie, de fans als voor de artiesten is AMF een absoluut hoogtepunt van het Amsterdam Dance Event (ADE). Dit jaar breidt het grootste event van ADE zich uit tot een 5-daags festival verdeeld over drie locaties met spectaculaire en unieke shows met de allergrootste DJ’s van de hele wereld. Voor meer informatie en tickets voor AMF bezoek de website: www.amf-festival.com.